Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Listeler Ve Skandal İsimler..

Milletvekili adayları tam liste olarak yayınlandı.. Ve milletvekili aday listelerinin açıklanması ile siyaset sahnesinde tablo yeniden değişti.. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in SKANDALLARLA ANILAN birçok ismi “milletvekili adayı” yaptığı ortaya çıktı.. … Bunu örnekleriyle anlatalım.. … - Mehmetçik'e "çocuk katili" diyen Hacer Foggo.. CHP İzmir Milletvekili adayı - Sosyal medya hesabında akılalmaz küfürleri olan Mehmet Mustafa Gürban.. İyi Parti  Gaziantep 1. sıra adayı.. - Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan.. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı - İl Başkanlığı koltuğunda otururken bir kadın ile gayri meşru ilişkisi olduğu iddialarının ardından istifa eden Mehmet Başaran.. İyi Parti Antalya Milletvekili adayı - CHP'lilere “oğlan” ve “hain” diyen Cemal Enginyurt.. CHP İstanbul Milletvekili adayı - Kumpas davalarının kritik ismi ve bizzat Kılıçdaroğlu'nun "Hakimlere baskı kuran Sadullah Ergin'e boyun eğmeyeceğiz" dediği isim Sadullah Ergin.. CHP Ankara Milletvekili adayı - AK Parti'nin FETÖ ile mücadele ettiği süreçte partiden FETÖ'cü Hakan Şükür ile birlikte istifa eden İdris Naim Şahin..  İyi Parti Ordu 1. sıra adayı - Terör örgütü mensuplarının cenazelerinde sıkça boy gösteren, terör örgütü sembolleri ve elebaşı fotoğraflarının önünde pozları ile bilinen Sezgin Tanrıkulu.. Bir kez daha CHP Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı.. - Öcalan’lı tweetleriyle bilinen Okan Konuralp.. CHP Ankara Milletvekili adayı - FETÖ elebaşına "Allah dostudur" diyen İrfan Sönmez.. İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı - LGBT destekçisi Bahadır Erdem.. İyi Parti İstanbul Milletvekili adayı … Gördüğünüz gibi.. Kılıçdaroğlu ve Akşener ne kadar sicili kabarık, şehide küfreden, dolandırıcı, PKK sevici, Öcalan hayranları, Mehmetçik'e “katil" diyen varsa, TBMM çatısı altına sokmak için “çok özel bir çaba” içine girdi.. Ve.. HDP destekli 7'li koalisyon masasının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun tek başına yaptığı liste hesabı da tutmadı.. “Tamamının oyu” bir milletvekili bile çıkarmaya yetmeyecek 4 parti, CHP listelerinin en güzel yerinden girmeyi başardı.. … Kılıçdaroğlu ve Akşener, bu yüzden “kendi cenahlarından” büyük tepki aldılar.. Ama, bu tepkiler umurlarında bile değil.. Çünkü.. Biliyorlar ki; Millet İttifakı seçmeni “tıpış tıpış” sandığa gidecek ve yine Millet İttifakı’na oyunu verecek.. Biliyorlar ki; bugüne kadar söyledikleri her yalana inanan, yaptıkları her türlü rezaleti hoş gören bu KİTLE, yine kendilerine oy verecek.. … Şimdi soru şu; Yukarıda isimlerini saydığımız örnekler ve onlar gibi daha birçok aday seçilir de milletvekili olursa, TBMM çatısı altında kime çalışır? Türkiye Cumhuriyeti’ne mi, kendilerine bu payeyi kazandıranlara mı? … Bu soruya bir cevap bulun.. Oyunuzu da ona göre verin..
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2023 - Pazartesi

Listeler Ve Skandal İsimler..

Milletvekili adayları tam liste olarak yayınlandı..

Ve milletvekili aday listelerinin açıklanması ile siyaset sahnesinde tablo yeniden değişti..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in SKANDALLARLA ANILAN birçok ismi “milletvekili adayı” yaptığı ortaya çıktı..

Bunu örnekleriyle anlatalım..

- Mehmetçik'e "çocuk katili" diyen Hacer Foggo.. CHP İzmir Milletvekili adayı

- Sosyal medya hesabında akılalmaz küfürleri olan Mehmet Mustafa Gürban.. İyi Parti  Gaziantep 1. sıra adayı..

- Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan.. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı

- İl Başkanlığı koltuğunda otururken bir kadın ile gayri meşru ilişkisi olduğu iddialarının ardından istifa eden Mehmet Başaran.. İyi Parti Antalya Milletvekili adayı

- CHP'lilere “oğlan” ve “hain” diyen Cemal Enginyurt.. CHP İstanbul Milletvekili adayı

- Kumpas davalarının kritik ismi ve bizzat Kılıçdaroğlu'nun "Hakimlere baskı kuran Sadullah Ergin'e boyun eğmeyeceğiz" dediği isim Sadullah Ergin.. CHP Ankara Milletvekili adayı

- AK Parti'nin FETÖ ile mücadele ettiği süreçte partiden FETÖ'cü Hakan Şükür ile birlikte istifa eden İdris Naim Şahin..  İyi Parti Ordu 1. sıra adayı

- Terör örgütü mensuplarının cenazelerinde sıkça boy gösteren, terör örgütü sembolleri ve elebaşı fotoğraflarının önünde pozları ile bilinen Sezgin Tanrıkulu.. Bir kez daha CHP Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı..

- Öcalan’lı tweetleriyle bilinen Okan Konuralp.. CHP Ankara Milletvekili adayı

- FETÖ elebaşına "Allah dostudur" diyen İrfan Sönmez.. İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı

- LGBT destekçisi Bahadır Erdem.. İyi Parti İstanbul Milletvekili adayı

Gördüğünüz gibi..

Kılıçdaroğlu ve Akşener ne kadar sicili kabarık, şehide küfreden, dolandırıcı, PKK sevici, Öcalan hayranları, Mehmetçik'e “katil" diyen varsa, TBMM çatısı altına sokmak için “çok özel bir çaba” içine girdi..

Ve..

HDP destekli 7'li koalisyon masasının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun tek başına yaptığı liste hesabı da tutmadı..

“Tamamının oyu” bir milletvekili bile çıkarmaya yetmeyecek 4 parti, CHP listelerinin en güzel yerinden girmeyi başardı..

Kılıçdaroğlu ve Akşener, bu yüzden “kendi cenahlarından” büyük tepki aldılar..

Ama, bu tepkiler umurlarında bile değil..

Çünkü..

Biliyorlar ki; Millet İttifakı seçmeni “tıpış tıpış” sandığa gidecek ve yine Millet İttifakı’na oyunu verecek..

Biliyorlar ki; bugüne kadar söyledikleri her yalana inanan, yaptıkları her türlü rezaleti hoş gören bu KİTLE, yine kendilerine oy verecek..

Şimdi soru şu;

Yukarıda isimlerini saydığımız örnekler ve onlar gibi daha birçok aday seçilir de milletvekili olursa, TBMM çatısı altında kime çalışır?

Türkiye Cumhuriyeti’ne mi, kendilerine bu payeyi kazandıranlara mı?

Bu soruya bir cevap bulun..

Oyunuzu da ona göre verin..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.