Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Mehmet Başaran Meral Ablamı Çok Kızdırmış

Geçtiğimiz hafta.. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Antalya’ya gelmişti ya.. Parti tarafından “haber bülteni” olarak servis edilen esnaf, öğrenci ve iş insanlarıyla fotoğraflarını gören, “ooo Meral bacımıza ilgi çok büyük maşşallah” falan dedi.. Genel Başkan Ankara’ya yolcu edildikten hemen sonra.. Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran alelacele bir basın bülteni hazırladı, servis etti.. Bülten’de AYNEN şu ifadeler yer alıyordu: “Meral Akşener’in Antalya ziyareti son derece başarılı geçti.. Antalyalılar onu adeta bağrına bastı.. Sayın Akşener Antalya’dan mutlu ayrıldı.. Genel Başkanımızın Antalya ziyareti çok net bir şekilde gösterdi ki, artık baraj patladı.. İYİ Parti sel oldu geliyor..” … Bu satırları bir daha okumanız gerekecek.. Çünkü biraz sonra yazacaklarımı gördüğünüzde, “dur yahu, bu il başkanı ne demişti” diye merak edeceksiniz.. Evet, merak edeceksiniz.. Çünkü, Meral Akşener Ankara’ya döndükten hemen sonra, partinin üst düzey yetkililerinden biri Mehmet Başaran’ı arayarak iyi bir “FIRÇA” çekmiş.. Gelin bu noktada neler olduğunu internet gazetesi “AntalyaHaberTakip”ten izleyelim.. … AntalyaHaberTakip’e göre.. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in A Takımından birileri, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a sert tepki göstermiş.. Nedeni de; Akşener’in Antalya’daki ziyaretlerinde partili-partisiz Muratpaşa Kapalı Yol’da 300–350 kişilik, Kepez Kültür Mahallesi’nde ise sadece 50 kişilik bir “kalabalık” toplayabilmiş olması.. Taner Şahin’le görüşen Meral Akşener’in Danışmanı ve Genel Başkan Yardımcısı, “Türkiye’de 81 vilayeti gezdik, ancak Antalya’daki kadar başarısız bir organizasyonla hiç karşılaşmadık” ifadelerini kullanmış.. Ve ilave etmiş: “Sayın Meral Akşener’in canı çok sıkkın ve Antalya’daki manzara sinirini çok bozdu. Antalya İl Başkanı’mız maalesef organizasyonu krize çevirdi, biz de kendisini gerektiği şekilde uyardık ..” … Haydi, dönün şimdi başa.. Ve Mehmet Başaran’ın söylediklerine, servis ettiği haber bülteni ile fotoğraflara bir daha bakın.. Gördükleriniz ve duyduklarınızla gerçeklerin çok farklı olduğunu –SANIRIM- fark ettiniz.. Siz siz olun.. Kimi izlerseniz izleyin; ne söylediğine bakmayın, “ne söylemediğini” araştırın.. Gerçeklere ancak böyle ulaşabilirsiniz.. Örneğin; “Meral Akşener’in Antalya ziyareti son derece başarılı geçti” diye söylenen sözler, GERÇEK olabilir mi?
Ekleme Tarihi: 05 Mayıs 2022 - Perşembe

Mehmet Başaran Meral Ablamı Çok Kızdırmış

Geçtiğimiz hafta..

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Antalya’ya gelmişti ya..

Parti tarafından “haber bülteni” olarak servis edilen esnaf, öğrenci ve iş insanlarıyla fotoğraflarını gören, “ooo Meral bacımıza ilgi çok büyük maşşallah” falan dedi..

Genel Başkan Ankara’ya yolcu edildikten hemen sonra..

Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran alelacele bir basın bülteni hazırladı, servis etti..

Bülten’de AYNEN şu ifadeler yer alıyordu:

“Meral Akşener’in Antalya ziyareti son derece başarılı geçti..

Antalyalılar onu adeta bağrına bastı..

Sayın Akşener Antalya’dan mutlu ayrıldı..

Genel Başkanımızın Antalya ziyareti çok net bir şekilde gösterdi ki, artık baraj patladı..

İYİ Parti sel oldu geliyor..”

Bu satırları bir daha okumanız gerekecek..

Çünkü biraz sonra yazacaklarımı gördüğünüzde, “dur yahu, bu il başkanı ne demişti” diye merak edeceksiniz..

Evet, merak edeceksiniz..

Çünkü, Meral Akşener Ankara’ya döndükten hemen sonra, partinin üst düzey yetkililerinden biri Mehmet Başaran’ı arayarak iyi bir “FIRÇA” çekmiş..

Gelin bu noktada neler olduğunu internet gazetesi “AntalyaHaberTakip”ten izleyelim..

AntalyaHaberTakip’e göre..

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in A Takımından birileri, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a sert tepki göstermiş..

Nedeni de;

Akşener’in Antalya’daki ziyaretlerinde partili-partisiz Muratpaşa Kapalı Yol’da 300–350 kişilik, Kepez Kültür Mahallesi’nde ise sadece 50 kişilik bir “kalabalık” toplayabilmiş olması..

Taner Şahin’le görüşen Meral Akşener’in Danışmanı ve Genel Başkan Yardımcısı, “Türkiye’de 81 vilayeti gezdik, ancak Antalya’daki kadar başarısız bir organizasyonla hiç karşılaşmadık” ifadelerini kullanmış..

Ve ilave etmiş:

“Sayın Meral Akşener’in canı çok sıkkın ve Antalya’daki manzara sinirini çok bozdu. Antalya İl Başkanı’mız maalesef organizasyonu krize çevirdi, biz de kendisini gerektiği şekilde uyardık ..”

Haydi, dönün şimdi başa..

Ve Mehmet Başaran’ın söylediklerine, servis ettiği haber bülteni ile fotoğraflara bir daha bakın..

Gördükleriniz ve duyduklarınızla gerçeklerin çok farklı olduğunu –SANIRIM- fark ettiniz..

Siz siz olun..

Kimi izlerseniz izleyin; ne söylediğine bakmayın, “ne söylemediğini” araştırın..

Gerçeklere ancak böyle ulaşabilirsiniz..

Örneğin;

“Meral Akşener’in Antalya ziyareti son derece başarılı geçti” diye söylenen sözler, GERÇEK olabilir mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.