Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Muhittin Böcek’in Vicdanı Ve Cüzdanı..

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden basın-yayın organlarına bir “HABER BÜLTENİ” geçildi.. Bülten’de, “Başkan Muhittin Böcek, Elmalı ve Kaş’ta muhtarlarla, vatandaşla buluştu” diyor.. Peki; bu buluşma ne için yapılmış, amacı neymiş, neler konuşulmuş? Bunun cevabını CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı “sosyal medya”dan fotoğraflarla birlikte vermiş.. … Şöyle diyor: “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde….. (Buraya dikkat edin, BÖCEK’İN EVSAHİPLİĞİNDE) Korkuteli ve Elmalı ilçelerimizde İl Başkanımız Nuri Cengiz, İttifak ortaklarımızın İl Başkanları, Antalya milletvekillerimiz Serap Yazıcı Özbudun, Şerafettin Kılıç, Uğur Poyraz, Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk, İlçe Başkanlarımız ile birlikte muhtarlarımız ve STK temsilcilerimiz ile buluştuk.. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedik..” … Ne yapmışlar? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in evsahipliğinde, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemişler.. … Yine Cavit Arı’nın ve “Haber Bülteni”nden öğrendiğimize göre; Aynı şekilde, Muhittin Böcek’in evsahipliğinde bu defa Kaş’ta bir “Millet Buluşması” düzenlemişler ve burada da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, milletvekilleri ve İlçe Başkanları ile bir araya gelmişler.. … Ve yine 28 Mayıs seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemişler.. … Haber bültenlerinden ve Cavit Arı’nın paylaşımlarından da anlaşılacağı üzere, ilçelerdeki bu organizasyonlar aslında milletin sorunlarını dinlemek için değil, millete “oyunuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na verin” demek için düzenlenmiş.. Ama, belediyenin bülteninde, “muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sorunları dinledi, hizmetlerini anlattı” diyor.. … Şimdi şu sorular cevap bulmak zorunda: Aslında CHP’nin seçim propagandası için yapılan ilçelerdeki bu “millet buluşması” organizasyonlarının masrafını CHP’li Başkan Muhittin Böcek CEBİNDEN mi karşıladı? Antalya Büyükşehir Başkanlığı; partisi, ideolojisi, hayat görüşü, inancı, ırkı, partisi ne olursa olsun bütün Antalya halkının belediyesi değil midir? Muhittin Böcek, Antalya’da Millet İttifakı’na inanmayan ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyenlerin hakkını alenen gasp etmiş olmuyor mu? Herkesi temsil etmesi gereken bir Başkan’ın, sadece belli bir görüşün temsilcilerini belediyenin kaynaklarıyla ağırlaması, onlar için toplantılar düzenlemesi “görevi kötüye kullanmak” değil midir? Merak ettim; bunu yaparken Muhittin Böcek’in vicdanı hiç sızlamış mıdır acaba? … İşte size bir CHP zihniyeti.. Eğer onlardan değilseniz, “İNSAN” bile sayılmıyorsunuz.. Ne hakkınız var ve adaletiniz.. Tarih size ders olsun; CHP’nin eline kaldığınız an, YANDIĞINIZ andır, bunu asla unutmayın..
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba

Muhittin Böcek’in Vicdanı Ve Cüzdanı..

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden basın-yayın organlarına bir “HABER BÜLTENİ” geçildi..

Bülten’de, “Başkan Muhittin Böcek, Elmalı ve Kaş’ta muhtarlarla, vatandaşla buluştu” diyor..

Peki; bu buluşma ne için yapılmış, amacı neymiş, neler konuşulmuş?

Bunun cevabını CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı “sosyal medya”dan fotoğraflarla birlikte vermiş..

Şöyle diyor:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde….. (Buraya dikkat edin, BÖCEK’İN EVSAHİPLİĞİNDE) Korkuteli ve Elmalı ilçelerimizde İl Başkanımız Nuri Cengiz, İttifak ortaklarımızın İl Başkanları, Antalya milletvekillerimiz Serap Yazıcı Özbudun, Şerafettin Kılıç, Uğur Poyraz, Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk, İlçe Başkanlarımız ile birlikte muhtarlarımız ve STK temsilcilerimiz ile buluştuk.. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedik..”

Ne yapmışlar?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in evsahipliğinde, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemişler..

Yine Cavit Arı’nın ve “Haber Bülteni”nden öğrendiğimize göre;

Aynı şekilde, Muhittin Böcek’in evsahipliğinde bu defa Kaş’ta bir “Millet Buluşması” düzenlemişler ve burada da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, milletvekilleri ve İlçe Başkanları ile bir araya gelmişler..

Ve yine 28 Mayıs seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istemişler..

Haber bültenlerinden ve Cavit Arı’nın paylaşımlarından da anlaşılacağı üzere, ilçelerdeki bu organizasyonlar aslında milletin sorunlarını dinlemek için değil, millete “oyunuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na verin” demek için düzenlenmiş..

Ama, belediyenin bülteninde, “muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sorunları dinledi, hizmetlerini anlattı” diyor..

Şimdi şu sorular cevap bulmak zorunda:

Aslında CHP’nin seçim propagandası için yapılan ilçelerdeki bu “millet buluşması” organizasyonlarının masrafını CHP’li Başkan Muhittin Böcek CEBİNDEN mi karşıladı?

Antalya Büyükşehir Başkanlığı; partisi, ideolojisi, hayat görüşü, inancı, ırkı, partisi ne olursa olsun bütün Antalya halkının belediyesi değil midir?

Muhittin Böcek, Antalya’da Millet İttifakı’na inanmayan ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyenlerin hakkını alenen gasp etmiş olmuyor mu?

Herkesi temsil etmesi gereken bir Başkan’ın, sadece belli bir görüşün temsilcilerini belediyenin kaynaklarıyla ağırlaması, onlar için toplantılar düzenlemesi “görevi kötüye kullanmak” değil midir?

Merak ettim; bunu yaparken Muhittin Böcek’in vicdanı hiç sızlamış mıdır acaba?

İşte size bir CHP zihniyeti..

Eğer onlardan değilseniz, “İNSAN” bile sayılmıyorsunuz..

Ne hakkınız var ve adaletiniz..

Tarih size ders olsun; CHP’nin eline kaldığınız an, YANDIĞINIZ andır, bunu asla unutmayın..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.