Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Ne Demek Şimdi Bu?

Sırası geldi, bu konuyu bi anlatalım.. Sanırım pek dikkat etmediniz.. İyi Parti’nin Antalya İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın son günü düzenlediği bayramlaşma töreninde VAHİM BİR KONUŞMA yapıldı.. İl Başkanı Afşin Karacan, “bir önceki seçimlere Antalya’da  ittifak halinde girdik ama arzu edilen bir hizmet üretimi gerçekleşmedi” dedi.. … Şimdi alın bu lafı, nereye koyarsanız koyun.. 1- Karacan, “ittifak yaparak seçtirdiğimiz Muhittin Böcek Antalya  ve vatandaş için arzu edilen hizmeti üretmedi”  mi demek istiyor? Yoksa.. 2- “Bizim sayemizde Antalya’nın Büyükşehir Başkanlığı’na seçilen Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi kadrolarında İyi Parti’lilere arzu edilen kadroları vermedi” mi demek istiyor? Evet, sizce hangisi? … Hangisi olduğunu anlamak için şu boşu boşuna geçen 4 yıla iyice bir bakın.. Ne Muhittin Böcek ne de İyi Parti’li ilçe belediye başkanları, “yöresine ve vatandaşa hizmet” anlamında ortaya hiçbir şey koymamışlar.. Vatandaşı şenliklerle, tiyatrolarla, etkinliklerle oyalamış, gözlerini boyamış, bir-iki park ve kaldırım çalışması ile de “çalışıyormuş” gibi yaparak kandırmışlar.. Bunlara oy verenlerden biri de çıkıp, “yahu siz ne yapıyorsunuz, biz sizi bunun için mi seçtik” dememiş, demiyor.. “Belediyede bir kadro  ya da bir arza-arazi de ben kapabilirim” umuduyla susmuş oturmuş, oturuyor.. Yani, rantçılara karşı kendi rantını düşünmüş, hala da aynı düşünceyi sürdürüyor.. … Şimdi söyleyin; İyi Parti Antalya İl Başkanı “ittifak yaptık seçtirdik ama arzu edilen hizmeti göremedik” derken, ne kastetmiş olabilir? … Bunlara “al birini vur ötekine” demek lazım, ama bu ülkeden başka gideceğimiz bir yer yok.. Bunun için her ili, her ilçesi, her mahallesi ve köyü, her karış toprağı için seçilenler ve atananlar “hizmet” üretmeli.. Üretmeli ki, çocuklarımıza ve torunlarımıza bir şeyleri miras bırakabilelim.. Bu nedenle.. Lütfen ittifaklara değil, oy verdiğiniz kişilerin yöresine ve vatandaşına hizmet edecek kertede biri olup-olmadığına bakın.. Şu 4 yılda; başta Muhittin Böcek olmak üzere İyi Parti’li ve CHP’li belediye başkanlarının “eyyamcılık ve rantçılık” dışında yaptıkları bir şey gösterebilir misiniz? … Yerel seçimlere yaklaşık 9 ay var.. Bunları iyice bir düşünün derim..
Ekleme Tarihi: 07 Temmuz 2023 - Cuma

Ne Demek Şimdi Bu?

Sırası geldi, bu konuyu bi anlatalım..

Sanırım pek dikkat etmediniz..

İyi Parti’nin Antalya İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı’nın son günü düzenlediği bayramlaşma töreninde VAHİM BİR KONUŞMA yapıldı..

İl Başkanı Afşin Karacan, “bir önceki seçimlere Antalya’da  ittifak halinde girdik ama arzu edilen bir hizmet üretimi gerçekleşmedi” dedi..

Şimdi alın bu lafı, nereye koyarsanız koyun..

1- Karacan, “ittifak yaparak seçtirdiğimiz Muhittin Böcek Antalya  ve vatandaş için arzu edilen hizmeti üretmedi”  mi demek istiyor?

Yoksa..

2- “Bizim sayemizde Antalya’nın Büyükşehir Başkanlığı’na seçilen Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi kadrolarında İyi Parti’lilere arzu edilen kadroları vermedi” mi demek istiyor?

Evet, sizce hangisi?

Hangisi olduğunu anlamak için şu boşu boşuna geçen 4 yıla iyice bir bakın..

Ne Muhittin Böcek ne de İyi Parti’li ilçe belediye başkanları, “yöresine ve vatandaşa hizmet” anlamında ortaya hiçbir şey koymamışlar..

Vatandaşı şenliklerle, tiyatrolarla, etkinliklerle oyalamış, gözlerini boyamış, bir-iki park ve kaldırım çalışması ile de “çalışıyormuş” gibi yaparak kandırmışlar..

Bunlara oy verenlerden biri de çıkıp, “yahu siz ne yapıyorsunuz, biz sizi bunun için mi seçtik” dememiş, demiyor..

“Belediyede bir kadro  ya da bir arza-arazi de ben kapabilirim” umuduyla susmuş oturmuş, oturuyor..

Yani, rantçılara karşı kendi rantını düşünmüş, hala da aynı düşünceyi sürdürüyor..

Şimdi söyleyin; İyi Parti Antalya İl Başkanı “ittifak yaptık seçtirdik ama arzu edilen hizmeti göremedik” derken, ne kastetmiş olabilir?

Bunlara “al birini vur ötekine” demek lazım, ama bu ülkeden başka gideceğimiz bir yer yok..

Bunun için her ili, her ilçesi, her mahallesi ve köyü, her karış toprağı için seçilenler ve atananlar “hizmet” üretmeli..

Üretmeli ki, çocuklarımıza ve torunlarımıza bir şeyleri miras bırakabilelim..

Bu nedenle..

Lütfen ittifaklara değil, oy verdiğiniz kişilerin yöresine ve vatandaşına hizmet edecek kertede biri olup-olmadığına bakın..

Şu 4 yılda; başta Muhittin Böcek olmak üzere İyi Parti’li ve CHP’li belediye başkanlarının “eyyamcılık ve rantçılık” dışında yaptıkları bir şey gösterebilir misiniz?

Yerel seçimlere yaklaşık 9 ay var..

Bunları iyice bir düşünün derim..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.