Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Nush İle Uslanmaz Bunlar..

Bir “siyasetçi-akademisyen” var.. Adı; Sinan Oğan.. İşi-gücü sosyal medya paylaşımlarıyla insanları hükümete karşı kışkırtmak, kaos çıkarmak.. Dünkü paylaşımında da SENDİKALARI sokağa çağırıyor, dikkat.. Bakın ne diyor: “Memlekette yangın mutfağı sarmış, her alanda ekonomik yıkım var.. Asgari ücret yılın ortasına gelmeden eridi.. Peki tüm bunlar olurken sendikalar nerededir, ne iş yapar? Özellikle de işçi sendikaları neden sus pus?” … Gördüğünüz bu paylaşıma gereken cevabı hemen vermek lazım.. Çünkü, sendikaların bazıları dahil KIŞKIRMAYA HAZIR bir KİTLE var ülkemizde.. Bu nedenle, İŞİN DOĞRUSUNU anlatmak gerekiyor.. … Dün paylaştığım, “ÜLKENİZİN VE BU İKTİDARIN KIYMETİNİ BİLİN” başlıklı yazıma, Yüksel Çakıroğlu bir yorum yapmış.. Aslında yorumdan çok bir tespit, şu anda yaşanan bir realite.. Yüksel Çakıroğlu, Antalya’da çalışan bir gazeteciydi, ama evlenip İsveç’e yerleşti.. Yazımı görünce de, dayanamamış şunları yazmış: “Ali abi, ben de İsveç ‘te yaşıyorum.. Geçinebilmek için iki iş yapıyorum.. Dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz, ev kiraları tavan yapmış durumda.. Elektrik zamlarını hiç söylemeyeyim daha iyi.. Türkiye’deki pahalılığı Erdoğan’a bağlayacak kadar cahilce düşünen bir kesim var.. Allah onları ıslah etsin..” … Şimdi dün paylaştığım yazıyı, Alman Bild Gazetesi’nin “HER ALTI ALMAN’DAN BİRİ AÇ” haberini ve Yüksel’in bu sözlerini yanyana koyun.. Ne çıkıyor? “ÜLKENİZİN VE BU İKTİDARIN KIYMETİNİ BİLİN” gerçeği çıkıyor.. Sinan Oğan ve o malum KİTLE bu ülkeyi birazcık seviyor ve düşünüyorsa, “kışkırtmak ve kışkırmak” yerine ayağı yere basan akılcı ÖNERİLER getirmeli gerçeği çıkıyor.. Ama onlar ne yapıyor? Tayyip nefreti ile kıvranıyor ve ülkeyi ateşin içine atmaya çalışıyor.. … Gerçekten.. “Türkiye’deki pahalılığı Erdoğan’a bağlayacak kadar cahilce düşünen kesimi” Allah ıslah etsin.. Ama.. Nush ve Tekdir ile (yani nasihat ve uyarma ile) uslanmaz bunlar.. İlle de “KÖTEK” gerek.. Vesselam..
Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2022 - Salı

Nush İle Uslanmaz Bunlar..

Bir “siyasetçi-akademisyen” var..

Adı; Sinan Oğan..

İşi-gücü sosyal medya paylaşımlarıyla insanları hükümete karşı kışkırtmak, kaos çıkarmak..

Dünkü paylaşımında da SENDİKALARI sokağa çağırıyor, dikkat..

Bakın ne diyor:

“Memlekette yangın mutfağı sarmış, her alanda ekonomik yıkım var.. Asgari ücret yılın ortasına gelmeden eridi.. Peki tüm bunlar olurken sendikalar nerededir, ne iş yapar? Özellikle de işçi sendikaları neden sus pus?”

Gördüğünüz bu paylaşıma gereken cevabı hemen vermek lazım..

Çünkü, sendikaların bazıları dahil KIŞKIRMAYA HAZIR bir KİTLE var ülkemizde..

Bu nedenle, İŞİN DOĞRUSUNU anlatmak gerekiyor..

Dün paylaştığım, “ÜLKENİZİN VE BU İKTİDARIN KIYMETİNİ BİLİN” başlıklı yazıma, Yüksel Çakıroğlu bir yorum yapmış..

Aslında yorumdan çok bir tespit, şu anda yaşanan bir realite..

Yüksel Çakıroğlu, Antalya’da çalışan bir gazeteciydi, ama evlenip İsveç’e yerleşti..

Yazımı görünce de, dayanamamış şunları yazmış:

“Ali abi, ben de İsveç ‘te yaşıyorum..

Geçinebilmek için iki iş yapıyorum..

Dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz, ev kiraları tavan yapmış durumda..

Elektrik zamlarını hiç söylemeyeyim daha iyi..

Türkiye’deki pahalılığı Erdoğan’a bağlayacak kadar cahilce düşünen bir kesim var..

Allah onları ıslah etsin..”

Şimdi dün paylaştığım yazıyı, Alman Bild Gazetesi’nin “HER ALTI ALMAN’DAN BİRİ AÇ” haberini ve Yüksel’in bu sözlerini yanyana koyun..

Ne çıkıyor?

“ÜLKENİZİN VE BU İKTİDARIN KIYMETİNİ BİLİN” gerçeği çıkıyor..

Sinan Oğan ve o malum KİTLE bu ülkeyi birazcık seviyor ve düşünüyorsa, “kışkırtmak ve kışkırmak” yerine ayağı yere basan akılcı ÖNERİLER getirmeli gerçeği çıkıyor..

Ama onlar ne yapıyor?

Tayyip nefreti ile kıvranıyor ve ülkeyi ateşin içine atmaya çalışıyor..

Gerçekten..

“Türkiye’deki pahalılığı Erdoğan’a bağlayacak kadar cahilce düşünen kesimi” Allah ıslah etsin..

Ama..

Nush ve Tekdir ile (yani nasihat ve uyarma ile) uslanmaz bunlar..

İlle de “KÖTEK” gerek..

Vesselam..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.