Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

O İhtimali Düşünmek Bile İstemiyorum..

Eğer bu seçimi Millet İttifakı kaybedecek olursa.. Bunun sebebi; 1- Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin YALANLARI.. 2- Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin YALANLARI.. 3- Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin YALANLARI.. … Başka? - Faik Öztrak ve Ekrem İmamoğlu’nun PROVOKASYONLARI.. - CHP’li BELEDİYELER.. - CHP’nin milletvekili ve belediye başkanlarının vizyonsuzluğu.. - Oy uğruna vatanını bölmek isteyen TERÖRİSTLERLE işbirliği yapmaları, “örtüşen” fikirlerde olmaları.. - Batı’nın CHP’ye her türlü desteği vermesi.. - Ve bunun karşılığında Kılıçdaroğlu’nun, “merak etmeyin, seçilirsem emrinizdeyim” diyerek Türkiye’yi “Batı’ya teslim etme” vaadi.. … Peki, ya kazanırlarsa? Yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı, bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.. … Ama, “ya kazanırlarsa” konusunda bir de Middle East Eye'ın (Ortadoğu’nun Gözü) yazarlığını ve editörlüğünü yapan David Hearst’ün gözüyle bakalım istiyorum.. David Hirst, Araştırma - İnceleme, İslam, İslam Tarihi kategorilerinde eserler yazmış bir yazar.. Yazısında şöyle diyor: “Türkiye, tarihinde ilk kez bağımsız olabilmeye, kendi kararlarını kendi istekleri ve çıkarları doğrultusunda alabilmeye hiç bu kadar yakın olmamıştı.. Eğer bu fırsatı kaybeder de MUHALEFET KAZANIR İSE; Türkiye yine bildiğimiz son yüz yılın Türkiye’si, NATO ve Batı’nın her dediğini yapan, onların çıkarlarını önceleyen SİLİK BİR ÜLKE olacaktır..” … Ah bunu bir de bizim muhalif kesim görebilse, ah..
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba

O İhtimali Düşünmek Bile İstemiyorum..

Eğer bu seçimi Millet İttifakı kaybedecek olursa..

Bunun sebebi;

1- Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin YALANLARI..

2- Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin YALANLARI..

3- Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin YALANLARI..

Başka?

- Faik Öztrak ve Ekrem İmamoğlu’nun PROVOKASYONLARI..

- CHP’li BELEDİYELER..

- CHP’nin milletvekili ve belediye başkanlarının vizyonsuzluğu..

- Oy uğruna vatanını bölmek isteyen TERÖRİSTLERLE işbirliği yapmaları, “örtüşen” fikirlerde olmaları..

- Batı’nın CHP’ye her türlü desteği vermesi..

- Ve bunun karşılığında Kılıçdaroğlu’nun, “merak etmeyin, seçilirsem emrinizdeyim” diyerek Türkiye’yi “Batı’ya teslim etme” vaadi..

Peki, ya kazanırlarsa?

Yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı, bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum..

Ama, “ya kazanırlarsa” konusunda bir de Middle East Eye'ın (Ortadoğu’nun Gözü) yazarlığını ve editörlüğünü yapan David Hearst’ün gözüyle bakalım istiyorum..

David Hirst, Araştırma - İnceleme, İslam, İslam Tarihi kategorilerinde eserler yazmış bir yazar..

Yazısında şöyle diyor:

“Türkiye, tarihinde ilk kez bağımsız olabilmeye, kendi kararlarını kendi istekleri ve çıkarları doğrultusunda alabilmeye hiç bu kadar yakın olmamıştı.. Eğer bu fırsatı kaybeder de MUHALEFET KAZANIR İSE; Türkiye yine bildiğimiz son yüz yılın Türkiye’si, NATO ve Batı’nın her dediğini yapan, onların çıkarlarını önceleyen SİLİK BİR ÜLKE olacaktır..”

Ah bunu bir de bizim muhalif kesim görebilse, ah..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.