Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Yine Atatürk Ticareti..

Türk akademisyen ve jeolog Prof. Dr. Ali Mehmet Celâl Şengör.. Koskoca(!) profesörün şu ezikliğine bakar mısınız? Twetter’da diyor ki; “Troll çetesi ebabil kuşları ile ilgili twit attığım için hesabımız saldırı altında.. Rica etsem resimdeki dünya liderine rekor beğeni gelir mi?” Ve bu paylaşımın altında Atatürk’ün fotoğrafı var.. … “Ebabil Kuşları” diye yaftaladığı şey, iktidarı destekleyen bir sosyal medya grubu.. Celal Şengör her şeyi dilediği gibi eleştirebilir, ama asla eleştiriye gelemez.. Ebabil Kuşları tarafından yaptığı bir açıklama nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulunca, hemen Atatürk’e sığınmış.. Muhalif kesime, “bakın ben Atatürkçü biri olarak saldırı altındayım, bana sahip çıkın” diye yalvarmanın farklı söyleyiş biçimi bu.. … Söyler misiniz; - Atatürkçü biri, “Egemenlik KAYITSIZ ŞARTSIZ milletindir” sözlerine rağmen, milletin iradesiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve ekibine “gayrimeşru bir iktidar” tavrı gösterir mi?  Atatürkçü biri, “ilim ve irfana, Türkiye’nin bağımsızlığına” vurgu yapmasına rağmen, Türkiye’yi ilim ve irfanla dışa bağımlılıktan yüzde 80 kurtarmış bir iktidara KARŞI olabilir mi? … Bunlar sözde Atatürkçü.. Zaten, bu muhalefet kesiminden kim olursa olsun.. - Söyleyecek bir lafı olmayınca.. - Kendi söylediğine kendisi bile inanmadığında.. - Sürekli iktidar tarafına saldırıp da bunun karşılığında birkaç eleştiri aldığında.. - Yalanları ortaya çıktığında ve yanıldıklarında.. Hemen Atatürk’e sığınıyorlar.. Ama, Atatürk’e hakaret eden, Atatürk’ü yok sayan HDP’ye de kucak açmaktan geri durmuyorlar.. … Zaten biliyorsunuz, ama tekrar edeyim; Ülkemizdeki en büyük ticaret “Atatürk ve Cumhuriyet” ticaretidir, maalesef..
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2023 - Pazar

Yine Atatürk Ticareti..

Türk akademisyen ve jeolog Prof. Dr. Ali Mehmet Celâl Şengör..

Koskoca(!) profesörün şu ezikliğine bakar mısınız?

Twetter’da diyor ki;

“Troll çetesi ebabil kuşları ile ilgili twit attığım için hesabımız saldırı altında.. Rica etsem resimdeki dünya liderine rekor beğeni gelir mi?”

Ve bu paylaşımın altında Atatürk’ün fotoğrafı var..

“Ebabil Kuşları” diye yaftaladığı şey, iktidarı destekleyen bir sosyal medya grubu..

Celal Şengör her şeyi dilediği gibi eleştirebilir, ama asla eleştiriye gelemez..

Ebabil Kuşları tarafından yaptığı bir açıklama nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulunca, hemen Atatürk’e sığınmış..

Muhalif kesime, “bakın ben Atatürkçü biri olarak saldırı altındayım, bana sahip çıkın” diye yalvarmanın farklı söyleyiş biçimi bu..

Söyler misiniz;

- Atatürkçü biri, “Egemenlik KAYITSIZ ŞARTSIZ milletindir” sözlerine rağmen, milletin iradesiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve ekibine “gayrimeşru bir iktidar” tavrı gösterir mi?

 Atatürkçü biri, “ilim ve irfana, Türkiye’nin bağımsızlığına” vurgu yapmasına rağmen, Türkiye’yi ilim ve irfanla dışa bağımlılıktan yüzde 80 kurtarmış bir iktidara KARŞI olabilir mi?

Bunlar sözde Atatürkçü..

Zaten, bu muhalefet kesiminden kim olursa olsun..

- Söyleyecek bir lafı olmayınca..

- Kendi söylediğine kendisi bile inanmadığında..

- Sürekli iktidar tarafına saldırıp da bunun karşılığında birkaç eleştiri aldığında..

- Yalanları ortaya çıktığında ve yanıldıklarında..

Hemen Atatürk’e sığınıyorlar..

Ama, Atatürk’e hakaret eden, Atatürk’ü yok sayan HDP’ye de kucak açmaktan geri durmuyorlar..

Zaten biliyorsunuz, ama tekrar edeyim;

Ülkemizdeki en büyük ticaret “Atatürk ve Cumhuriyet” ticaretidir, maalesef..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.