Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

AK Partili Seçmenler Antalya’da Umutlarını Kaybediyor

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Ak Parti tarafından açıklanmayan Belediye Başkan adayları” hakkında 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere tam 60 gün kaldı. Ancak Antalya’da Ak Partili %90 seçmenin Antalya’yı kazanma umudu kalmadı. Buna aday adaylarını da katarsak Antalya’yı şimdiden kaybetmiş görünüyor. Neden mi? Antalya’da muhalif birçok partinin adayları açıklandı. Sahalara inmeye başlayıp vatandaşlara dokunuyorlar. Ve Antalya halkına projelerini anlatıp bir araya geliyorlar. Ama Ak Partiden ses soluk yok sadece Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açıklandı. Açıklandı ama! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de bir yere kadar tüm çabasıyla gider ama oda bir yere kadar gider  Bu süreçte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de tek başına Antalya’daki 19 İlçe Belediye Başkanlık açıklamaları sürüncemede kaldığı surece -1 ile yola çıkmış oluyor. Sonra ki! Süreçte Hakan Tütüncü’ye Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını verdik kazanamadı denildiğinde bu Hakan Tütüncü’nün suçu değil 19 İlçeyi açıklamayan Ak Parti Genel Merkezinin geç kalmasıdır. Birçok aday adayıyla konuşuyorum. Hepsinin verdiği cevap tam bu bilinmezlikle tam verimli çalışamıyoruz. Ak Parti Antalya’da 19 İlçenin Adaylıkları açıklanmadığı için bu bilinmezlikle aday adayları da %25 oranında çalışıyorlar. Diğer muhalif partiler %100 verimli çalışarak partilerine destek alıyorlar. Antalya’nın Ak Partili seçmenler tarafından bana ulaşan mesajları buradan paylaşsam 10 sayfa yazı çıkar. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bir konuşmasında Antalya’yı da kazanmak istiyorum diye” ifadeler kullanmıştı. Bakıyoruz! Eğer bu gidişat ve kararsızlık sürdüğü sürece Ak Parti Antalya’da bırakın Antalya da Büyükşehir’i 2 ilçeyi alırsa öpsün başına koysun. Ak Parti Genel Merkezi Yöneticileri Antalya’da 19 İlçenin Belediye Başkanlıkları açıklayamadığı sürece Antalya’nın Ak Partili seçmenler umutlarını yitiriyorlar. Antalya’da çekişmeli adaletli bir yerel seçim olması isteniliyorsa Ak Partinin bir an önce 19 İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklaması gerekiyor. Ak parti Antalya’daki! Belediye Başkan adayları açıklamalarını geçirttiği sürece demek ki! Kaybetmeyi kabullendi demektir. Yorumu Antalya’daki Ak Partili seçmenlere bırakıyorum.
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2024 - Çarşamba

AK Partili Seçmenler Antalya’da Umutlarını Kaybediyor

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Ak Parti tarafından açıklanmayan Belediye Başkan adayları” hakkında

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere tam 60 gün kaldı.

Ancak Antalya’da Ak Partili %90 seçmenin Antalya’yı kazanma umudu kalmadı.

Buna aday adaylarını da katarsak Antalya’yı şimdiden kaybetmiş görünüyor.

Neden mi?

Antalya’da muhalif birçok partinin adayları açıklandı.

Sahalara inmeye başlayıp vatandaşlara dokunuyorlar. Ve Antalya halkına projelerini anlatıp bir araya geliyorlar.

Ama Ak Partiden ses soluk yok sadece Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açıklandı.

Açıklandı ama!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de bir yere kadar tüm çabasıyla gider ama oda bir yere kadar gider 

Bu süreçte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de tek başına Antalya’daki 19 İlçe Belediye Başkanlık açıklamaları sürüncemede kaldığı surece -1 ile yola çıkmış oluyor.

Sonra ki!

Süreçte Hakan Tütüncü’ye Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını verdik kazanamadı denildiğinde bu Hakan Tütüncü’nün suçu değil 19 İlçeyi açıklamayan Ak Parti Genel Merkezinin geç kalmasıdır.

Birçok aday adayıyla konuşuyorum.

Hepsinin verdiği cevap tam bu bilinmezlikle tam verimli çalışamıyoruz.

Ak Parti Antalya’da 19 İlçenin Adaylıkları açıklanmadığı için bu bilinmezlikle aday adayları da %25 oranında çalışıyorlar.

Diğer muhalif partiler %100 verimli çalışarak partilerine destek alıyorlar.

Antalya’nın Ak Partili seçmenler tarafından bana ulaşan mesajları buradan paylaşsam 10 sayfa yazı çıkar.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bir konuşmasında Antalya’yı da kazanmak istiyorum diye” ifadeler kullanmıştı.

Bakıyoruz!

Eğer bu gidişat ve kararsızlık sürdüğü sürece Ak Parti Antalya’da bırakın Antalya da Büyükşehir’i 2 ilçeyi alırsa öpsün başına koysun.

Ak Parti Genel Merkezi Yöneticileri Antalya’da 19 İlçenin Belediye Başkanlıkları açıklayamadığı sürece Antalya’nın Ak Partili seçmenler umutlarını yitiriyorlar.

Antalya’da çekişmeli adaletli bir yerel seçim olması isteniliyorsa Ak Partinin bir an önce 19 İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklaması gerekiyor.

Ak parti Antalya’daki!

Belediye Başkan adayları açıklamalarını geçirttiği sürece demek ki!

Kaybetmeyi kabullendi demektir.

Yorumu Antalya’daki Ak Partili seçmenlere bırakıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.