Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

CHP Muratpaşa’nın Yaptığı Temayül Yoklamasında Usulsüzlük İddiaları

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Muratpaşa’daki Üye bazlı temayül yoklamasının usulsüz ve adaletsiz bir seçim olduğu iddiaları” hakkında 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimde CHP Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe Belediye Başkan adayları belirlendi. CHP tabanın sesini dinlemek ve duymak için birçok ilçede meclis üyelikleri için Üye bazlı temayül yoklamasına gitti. Bunlardan en önemlisi de Antalya’nın ikinci büyük ilçesi 512.700 nüfuslu Muratpaşa’da Üye bazlı temayül yoklamasına gidildi. CHP Muratpaşa’da gittiği Üye bazlı temayül yoklamasında şimdiden çok pis kokular gelmeye başladı. Neden mi? Çünkü oy kullanan 4200 küsür üyelerin bazıları ve Aday Adayları Muratpaşa’daki Üye bazlı temayül yoklamasının usulsüz ve adaletsiz bir seçim olduğu iddiaları Muratpaşa’da CHP’yi de karıştırdı. Aday belirleme seçimine katılan 46 Meclis Üyesi Aday Adayının yarıştığı Üye bazlı temayül yoklamasında çok garip ve ilginç iddialar ortaya atıldı. Yapılan Üye bazlı Temayül yoklamasında sanki özellikle Alevi ve Sünni sürtüşmesi havası yaratılmaya çalışılması da düşündürücü bu yaratılmaya çalışan Alevi ve Sünni sürtüşmesi Muratpaşa Belediye Başkanlıklarında söz sahibi olamayan bazı işgüzar siyasilerin Meclis Üyeleri üzerinden seçilecek Belediye Başkanını yakın markaja alınması için bu çalışmaların yaptığı gelen duyumlar arasında. Dahası ise Meclis Üyelikleri seçiminin sonuçları açıklanmadan bazı Meclis Üyesi aday adayları sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar sanki Üye bazlı temayül yoklamasının sadece göz boyamak için yapıldığı şüphesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Muratpaşa İlçe Yöneticisi H.G. 'nin CHP Genel Merkezinde CHP'li yöneticileri ziyaretlerini paylaşması sonrasında “Gereken Yapıldı İstikamet Antalya” döndüğü Antalya'da götürdüğü Aday Adayının İlk sıra T.Y.'nin  çıkması manidar. Şaşırtıcı olan ise farklı Türkiye’nin farklı illerden gelen Meclis Üyesi Aday Adaylarının da Üye bazlı Temayül yoklamasında yüksek oy almaları bu işin içinde iş olduğu anlamına gelmiyor mu? Üye bazlı Temayülden çıkan Meclis Üyesi Aday Adaylarından bazılarının Muratpaşa’ya hizmet etmek için değil de! Muratpaşa Belediyesi’nden nerede ne kadarlık ihale alırız ve mantığında oldukları gelen duyumlar arasında. Üye bazlı Temayülden çıkan Meclis Üyeleri aday adaylarının bazılarının çıkar çevrelerince sponsorluk yaptıkları Muratpaşa Belediyesinde ileriye dönük RANT peşinde koşmaları için maddi ve siyasi güçlerini kullanarak çalışma yaptıkları da bu çalışmalardan rahatsız olan CHP’nin kendi içinde yüksek sesle duyuracak şekilde konuşması akla “Ateş Olmayan Yerde Duman Çıkmaz” atasözünü hatırlatıyor. Bu kısa süreçte Meclis Üyeleri üzerinden CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Av. Ümit Uysal’a Kumpas mı?   Kurulmaya çalışılıyor? Anlamış değiliz. Onun Yorumunu da CHP’nin Üye ve Yöneticilere Bırakıyoruz.
Ekleme Tarihi: 10 Şubat 2024 - Cumartesi

CHP Muratpaşa’nın Yaptığı Temayül Yoklamasında Usulsüzlük İddiaları

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Muratpaşa’daki Üye bazlı temayül yoklamasının usulsüz ve adaletsiz bir seçim olduğu iddiaları” hakkında

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimde CHP Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe Belediye Başkan adayları belirlendi.

CHP tabanın sesini dinlemek ve duymak için birçok ilçede meclis üyelikleri için Üye bazlı temayül yoklamasına gitti.

Bunlardan en önemlisi de Antalya’nın ikinci büyük ilçesi 512.700 nüfuslu Muratpaşa’da Üye bazlı temayül yoklamasına gidildi.

CHP Muratpaşa’da gittiği Üye bazlı temayül yoklamasında şimdiden çok pis kokular gelmeye başladı.

Neden mi?

Çünkü oy kullanan 4200 küsür üyelerin bazıları ve Aday Adayları Muratpaşa’daki Üye bazlı temayül yoklamasının usulsüz ve adaletsiz bir seçim olduğu iddiaları Muratpaşa’da CHP’yi de karıştırdı.

Aday belirleme seçimine katılan 46 Meclis Üyesi Aday Adayının yarıştığı Üye bazlı temayül yoklamasında çok garip ve ilginç iddialar ortaya atıldı.

Yapılan Üye bazlı Temayül yoklamasında sanki özellikle Alevi ve Sünni sürtüşmesi havası yaratılmaya çalışılması da düşündürücü bu yaratılmaya çalışan Alevi ve Sünni sürtüşmesi Muratpaşa Belediye Başkanlıklarında söz sahibi olamayan bazı işgüzar siyasilerin Meclis Üyeleri üzerinden seçilecek Belediye Başkanını yakın markaja alınması için bu çalışmaların yaptığı gelen duyumlar arasında.

Dahası ise Meclis Üyelikleri seçiminin sonuçları açıklanmadan bazı Meclis Üyesi aday adayları sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar sanki Üye bazlı temayül yoklamasının sadece göz boyamak için yapıldığı şüphesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

Muratpaşa İlçe Yöneticisi H.G. 'nin CHP Genel Merkezinde CHP'li yöneticileri ziyaretlerini paylaşması sonrasında “Gereken Yapıldı İstikamet Antalya” döndüğü Antalya'da götürdüğü Aday Adayının İlk sıra T.Y.'nin  çıkması manidar.

Şaşırtıcı olan ise farklı Türkiye’nin farklı illerden gelen Meclis Üyesi Aday Adaylarının da Üye bazlı Temayül yoklamasında yüksek oy almaları bu işin içinde iş olduğu anlamına gelmiyor mu?

Üye bazlı Temayülden çıkan Meclis Üyesi Aday Adaylarından bazılarının Muratpaşa’ya hizmet etmek için değil de!

Muratpaşa Belediyesi’nden nerede ne kadarlık ihale alırız ve mantığında oldukları gelen duyumlar arasında.

Üye bazlı Temayülden çıkan Meclis Üyeleri aday adaylarının bazılarının çıkar çevrelerince sponsorluk yaptıkları Muratpaşa Belediyesinde ileriye dönük RANT peşinde koşmaları için maddi ve siyasi güçlerini kullanarak çalışma yaptıkları da bu çalışmalardan rahatsız olan CHP’nin kendi içinde yüksek sesle duyuracak şekilde konuşması akla “Ateş Olmayan Yerde Duman Çıkmaz” atasözünü hatırlatıyor.

Bu kısa süreçte Meclis Üyeleri üzerinden CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Av. Ümit Uysal’a Kumpas mı?  

Kurulmaya çalışılıyor?

Anlamış değiliz.

Onun Yorumunu da CHP’nin Üye ve Yöneticilere Bırakıyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.