Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

İbradı’nın Sevilen Sayılan Başkanı Küçükkuru

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İbradı Belediye Seçimleri” hakkında 31 Mart seçimlerine az kaldı. Bu süreçte birçok ilçenin nabzını tutmaya başladık bu sefer ki! İlçe İbradı yaklaşık 3000’ne yakın vatandaşın yaşadığı Antalya’nın küçük ilçesi ama Altınbeşik mağarasıyla ismini dünya duyurdu. İbradı’da seçim süreci başladı. Partilerden Aday adayları çalışma yapmaya başladı. Bazen Arabama atlayıp ilçeleri gezerek seçim nabızlarını tutarım. Vatandaşların Belediye Başkanı olarak kimleri istediklerini sorar ve dinlerim. Bunu yaparken mümkün olduğu kadar gazeteci kimliğimizi saklarız ki! Bir taraf olmayalım diye ve İbradı’ya ziyaret ettiğimde İbradı’nın 9 mahallesinden en az 5 mahallesini gezdim insanlarla konuşup fikirlilerini aldık. Tabi her vatandaşın gönlünde bir belediye başkan adayı var. İbradı’da herkes bir isim söyledi ama en çok da mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’nun adı ve hizmetleri konuşuldu. Konuştuğum insanların birçoğu Belediye Başkanı Küçükkuru’nun İbradı’ya devam etmesini istiyor. O kadar aday adayları var neden Başkan Küçükkuru’yu istiyorsunuz değimde ise iki dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığını vatandaşlarla içe içe olduğunu birçok çalışmalarda halkıyla birlikte İbradı’yı yaşanır bir ilçe haline getirdiklerini söylüyorlar. İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru İbradı halkının sevgisini ve saygısını kazanmış biri kazanmaya ’da devam ediyor. İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Av. Serkan Küçükkuru yerel seçimlerde Ak Parti’nin elinden yüksek oy alarak seçimleri kazandı. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce İbradı Belediyesi Ak Parti’nindi. Ak Parti’den Belediyeyi alan mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru bu iki dönemde yaptığı hizmetler inkâr edilemez. Takdire şayan bir başarıdır. Şu şartlarda ne kadar aday adayı çıkarsa çıksın Halkın sevgisini ve saygısını kazanan kişi yeniden Belediye Başkan adayı olmalıdır. Bu süreçte bir siyasi parti bölgesi için en güçlü adayla yola çıkmalılardır. Bunun da açıklaması şudur! İbradı İlçesinin en güçlü Belediye Başkan adayı Av. Serkan Küçükkuru olması en doğrudur. CHP yönetimi seçimi kaybedecek adayla değil de seçimi kazanabilecek Adayla gidilmesi gerekir. Mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’yu İbradı halkı yeniden Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini beyan ediyorlar. Bu şu anlama geliyor. İbradı’da Ak Parti’nin kazanmasının önüne geçecek en kuvvetli tek kişi Av. Serkan Küçükkuru Tabi ki! İbradı’da birçok kendi alanlarında başarılı aday adayı var. Ancak İbradı halkı mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’yu yeniden aday görmek istiyor. Halkın sesine kulak verilmeli!
Ekleme Tarihi: 10 Ocak 2024 - Çarşamba

İbradı’nın Sevilen Sayılan Başkanı Küçükkuru

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İbradı Belediye Seçimleri” hakkında

31 Mart seçimlerine az kaldı.

Bu süreçte birçok ilçenin nabzını tutmaya başladık bu sefer ki! İlçe İbradı yaklaşık 3000’ne yakın vatandaşın yaşadığı Antalya’nın küçük ilçesi ama Altınbeşik mağarasıyla ismini dünya duyurdu.

İbradı’da seçim süreci başladı.

Partilerden Aday adayları çalışma yapmaya başladı.

Bazen Arabama atlayıp ilçeleri gezerek seçim nabızlarını tutarım.

Vatandaşların Belediye Başkanı olarak kimleri istediklerini sorar ve dinlerim.

Bunu yaparken mümkün olduğu kadar gazeteci kimliğimizi saklarız ki!

Bir taraf olmayalım diye ve İbradı’ya ziyaret ettiğimde İbradı’nın 9 mahallesinden en az 5 mahallesini gezdim insanlarla konuşup fikirlilerini aldık.

Tabi her vatandaşın gönlünde bir belediye başkan adayı var.

İbradı’da herkes bir isim söyledi ama en çok da mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’nun adı ve hizmetleri konuşuldu.

Konuştuğum insanların birçoğu Belediye Başkanı Küçükkuru’nun İbradı’ya devam etmesini istiyor.

O kadar aday adayları var neden Başkan Küçükkuru’yu istiyorsunuz değimde ise iki dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığını vatandaşlarla içe içe olduğunu birçok çalışmalarda halkıyla birlikte İbradı’yı yaşanır bir ilçe haline getirdiklerini söylüyorlar.

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru İbradı halkının sevgisini ve saygısını kazanmış biri kazanmaya ’da devam ediyor.

İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Av. Serkan Küçükkuru yerel seçimlerde Ak Parti’nin elinden yüksek oy alarak seçimleri kazandı.

Yanlış hatırlamıyorsam daha önce İbradı Belediyesi Ak Parti’nindi.

Ak Parti’den Belediyeyi alan mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru bu iki dönemde yaptığı hizmetler inkâr edilemez.

Takdire şayan bir başarıdır.

Şu şartlarda ne kadar aday adayı çıkarsa çıksın Halkın sevgisini ve saygısını kazanan kişi yeniden Belediye Başkan adayı olmalıdır.

Bu süreçte bir siyasi parti bölgesi için en güçlü adayla yola çıkmalılardır.

Bunun da açıklaması şudur!

İbradı İlçesinin en güçlü Belediye Başkan adayı Av. Serkan Küçükkuru olması en doğrudur.

CHP yönetimi seçimi kaybedecek adayla değil de seçimi kazanabilecek Adayla gidilmesi gerekir.

Mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’yu İbradı halkı yeniden Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini beyan ediyorlar.

Bu şu anlama geliyor.

İbradı’da Ak Parti’nin kazanmasının önüne geçecek en kuvvetli tek kişi Av. Serkan Küçükkuru

Tabi ki!

İbradı’da birçok kendi alanlarında başarılı aday adayı var.

Ancak İbradı halkı mevcut Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’yu yeniden aday görmek istiyor.

Halkın sesine kulak verilmeli!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (2)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Glsn Zengin
(12.01.2024 00:25 - #202)
çok haklı bir yazı
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Glsn Zengin
(12.01.2024 00:25 - #203)
çok haklı bir yazı
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.