Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

Teleferik Kazasında Muhittin Böcek’e Sosyal Medya Tuzağı mı?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e itibar suikastı” hakkında 12.04.2024 tarihinde saat 17:28’ de Konyaaltı ilçesi Tünektepe Mevkiinde teleferik kazasında 10 vatandaşımız yaralı, 1970 doğumlu M.G. vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayda vefat eden M.G. isimli vatandaşımıza Allahtan rahmet diler ailesine baş sağlığı dileriz. Yaralan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Olayda İhmal olup olmadığı yapılan soruşturmayla ortaya çıkacaktır. Benim yazmak istediğim konu ise Instagram’da @aremyüze adlı kullanıcının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e itibar suikastı yapmaya çalışması iddiaları hakkında. @aremyüze adlı kullanıcı sosyal medya hesabından bir kamuoyuna açıklama yaptı. Açıklamasında, “1 Nisan 2024 tarihli birkaç fotoğrafı paylaştım” ifadelerini kullanmış. Gelelim 1 Nisan 2024’te yapılan bir eğlencenin 13 gün sonra hemde Tünektepe Teleferik Kazasının arifesinde paylaşılması bu işin içinde art ve kötü niyet olduğunu düşünmemek elde değil. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek her kes gibi yer içer eğlenir dostlarıyla yemek yer kimsenin bu konuyu eleştiremez. Bizim kafamıza takılan @aremyüze isimli kullanıcının bu işten büyük ihtimalle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek üzerinden algı yaratarak kendine bir reklam çalışması gibi görünüyor. @aremyüze isimli kullanıcısı eğer ortam normal yemek ise neden siliyor? Olay saatinden önceyse paylaşım sıkıntı yok ama olay saatinden sonrası ise her şeyi ortaya koyuyor. Bu da şunu gösteriyor? @aremyüze isimli kullanıcısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Türkiye ve Antalya’ya itibarsızlaştırma iddiasıdır. Bunun bir yaptırımı da olur. Bu güne bir de not düşüyüm böyle bir paylaşımla Başkanın böyle bir günde gülüp eğlenmeyeceğini bilmiyorlarsa ve bu paylaşım için eleştiriyorlarsa ,  Antalyalılar Yazık Başkanı Hiç Tanımamışlar. ,
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2024 - Cumartesi

Teleferik Kazasında Muhittin Böcek’e Sosyal Medya Tuzağı mı?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e itibar suikastı” hakkında

12.04.2024 tarihinde saat 17:28’ de Konyaaltı ilçesi Tünektepe Mevkiinde teleferik kazasında 10 vatandaşımız yaralı, 1970 doğumlu M.G. vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Olayda vefat eden M.G. isimli vatandaşımıza Allahtan rahmet diler ailesine baş sağlığı dileriz. Yaralan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Olayda İhmal olup olmadığı yapılan soruşturmayla ortaya çıkacaktır.

Benim yazmak istediğim konu ise Instagram’da @aremyüze adlı kullanıcının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e itibar suikastı yapmaya çalışması iddiaları hakkında.

@aremyüze adlı kullanıcı sosyal medya hesabından bir kamuoyuna açıklama yaptı.

Açıklamasında, “1 Nisan 2024 tarihli birkaç fotoğrafı paylaştım” ifadelerini kullanmış.

Gelelim 1 Nisan 2024’te yapılan bir eğlencenin 13 gün sonra hemde Tünektepe Teleferik Kazasının arifesinde paylaşılması bu işin içinde art ve kötü niyet olduğunu düşünmemek elde değil.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek her kes gibi yer içer eğlenir dostlarıyla yemek yer kimsenin bu konuyu eleştiremez.

Bizim kafamıza takılan @aremyüze isimli kullanıcının bu işten büyük ihtimalle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek üzerinden algı yaratarak kendine bir reklam çalışması gibi görünüyor.

@aremyüze isimli kullanıcısı eğer ortam normal yemek ise neden siliyor?

Olay saatinden önceyse paylaşım sıkıntı yok ama olay saatinden sonrası ise her şeyi ortaya koyuyor.

Bu da şunu gösteriyor?

@aremyüze isimli kullanıcısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Türkiye ve Antalya’ya itibarsızlaştırma iddiasıdır.

Bunun bir yaptırımı da olur.

Bu güne bir de not düşüyüm böyle bir paylaşımla Başkanın böyle bir günde gülüp eğlenmeyeceğini bilmiyorlarsa ve bu paylaşım için eleştiriyorlarsa ,  Antalyalılar Yazık Başkanı Hiç Tanımamışlar.

,

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.