Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Alanyaspor Ateş Çemberinde

Alanyaspor Süper Lig'in 13. haftasında İstanbula  aslana konuk oldu ve gol yağmuruna tutuldu   Galatasaray  müsabakayı 4 golle kapadı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Icardi, Mertens (2) ve Zaha kaydetti. Mertens'in gecesi Icardi'nin golün asistini de yapan Dries Mertens, Trendyol Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta hem gol attı hem de asist yaptı. Ağustos 2022'den bu yana ilk kez üst üste üç lig maçında da ağları havalandıran Wilfried Zaha, bu sezon Icardi'nin ardından en fazla gol atan Galatasaray oyuncusu oldu.  Rams Park stadyumunda ki maçi Ali Şansalan Yiğit Arslan. Serkan Olguncan ve Serkan Ok yönetti. Galatasaray sahaya tam kadro çıktı diyebilirim özellikle  Ndombele, Torreira, Barış Alper Yılmaz  ikinci yarı oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, Mertens  ve Icardi muhteşemdi Alanyaspor sahaya Ertuğrul Taşkıran, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Lima  daha sonra Hadergjonaj, Efecan Karaca  sonra August, Janvier, Fer, Sisto ikinciyari yerine  Novais, Balkovec, Eduardo, Cordova ve Oğuz Aydın sahada yer aldı Maca cimbom hızlı başladı  Ndombele'nin ara pasıyla ceza sahasına giren Icardi, kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Savunmada Fatih Aksoy'un müdahale ettiği top, Ertuğrul Taşkıran'ı geçerek Arjantinli yıldız futbolcunun önünde kaldı. Icardi, altıpas içi sağ çaprazda dar açıdan boş kaleye vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak direkten döndü bu gollerin geleceğinin habercisiydi.  Galatasaray öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Boey'un pasıyla sağdan ceza sahasına girerek son çizgiye inen Mertens, meşin yuvarlağı kale önüne gönderdi. Altıpasa hareketlenen Icardi, yaptığı tek vuruşla topu filelerle buluşturdugunda devre bitimine çeyrek vardı. Tam devre bitti derken Uzatmalarda sarı-kırmızılılar  farkı iki ye çıkardı. Zaha'nın pasıyla topla buluşan Mertens, sol çaprazda ceza sahası ön çizgisi üzerinde uzak köşeye yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İkinci yari Alanya in ilk tehlikeli atağı  kendi yarı alanından aldığı topla soldan bindiren Oğuz Aydın, Kazımcan Karataş'ı geride bırakarak ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun çaprazdan çıkardığı şutta kaleci Muslera meşin yuvarlağı kornere çeldi. İlgi bir olayda Maçın hakemi Ali Şansalan, sakatlanarak yerini maçın dördüncü hakemi olan Yiğit Arslan'a bırakması di. Galatasarayin  golleri devam etti  Kazımcan Karataş'ın soldan ceza sahasına ortasında Icardi, meşin yuvarlağı kafayla arka direğe aşırttı. Mertens'in bekletmeden yaptığı düzgün vuruşta top filelerle buluştu. sarı-kırmızılı ekip de son sözü farkı dört 'e çıkaran golü atan Zaha söyledi . Icardi'nin pasıyla topla buluşan ve sol çaprazdan ceza sahasına giren Zaha, açısını düzelterek penaltı noktasının gerisine kadar geldi. Yıldız oyuncu, yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın solundan ağlara gönderdi ve başkada gol olmayınca  Alanya bol golle dönmek zorunda kaldı . Alanya in artık şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekecek yoksa ateş hattından çıkışı zor olacak.
Ekleme Tarihi: 28 Kasım 2023 - Salı

Alanyaspor Ateş Çemberinde

Alanyaspor Süper Lig'in 13. haftasında İstanbula  aslana konuk oldu ve gol yağmuruna tutuldu   Galatasaray  müsabakayı 4 golle kapadı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Icardi, Mertens (2) ve Zaha kaydetti.

Mertens'in gecesi

Icardi'nin golün asistini de yapan Dries Mertens, Trendyol Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta hem gol attı hem de asist yaptı.

Ağustos 2022'den bu yana ilk kez üst üste üç lig maçında da ağları havalandıran Wilfried Zaha, bu sezon Icardi'nin ardından en fazla gol atan Galatasaray oyuncusu oldu.

 Rams Park stadyumunda ki maçi Ali Şansalan Yiğit Arslan. Serkan Olguncan ve Serkan Ok yönetti.

Galatasaray sahaya tam kadro çıktı diyebilirim özellikle  Ndombele, Torreira, Barış Alper Yılmaz  ikinci yarı oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, Mertens  ve Icardi muhteşemdi

Alanyaspor sahaya Ertuğrul Taşkıran, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Lima  daha sonra Hadergjonaj, Efecan Karaca  sonra August, Janvier, Fer, Sisto ikinciyari yerine  Novais, Balkovec, Eduardo, Cordova ve Oğuz Aydın sahada yer aldı

Maca cimbom hızlı başladı  Ndombele'nin ara pasıyla ceza sahasına giren Icardi, kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Savunmada Fatih Aksoy'un müdahale ettiği top, Ertuğrul Taşkıran'ı geçerek Arjantinli yıldız futbolcunun önünde kaldı. Icardi, altıpas içi sağ çaprazda dar açıdan boş kaleye vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak direkten döndü bu gollerin geleceğinin habercisiydi.

 Galatasaray öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Boey'un pasıyla sağdan ceza sahasına girerek son çizgiye inen Mertens, meşin yuvarlağı kale önüne gönderdi. Altıpasa hareketlenen Icardi, yaptığı tek vuruşla topu filelerle buluşturdugunda devre bitimine çeyrek vardı.

Tam devre bitti derken Uzatmalarda sarı-kırmızılılar  farkı iki ye çıkardı. Zaha'nın pasıyla topla buluşan Mertens, sol çaprazda ceza sahası ön çizgisi üzerinde uzak köşeye yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

İkinci yari Alanya in ilk tehlikeli atağı  kendi yarı alanından aldığı topla soldan bindiren Oğuz Aydın, Kazımcan Karataş'ı geride bırakarak ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun çaprazdan çıkardığı şutta kaleci Muslera meşin yuvarlağı kornere çeldi.

İlgi bir olayda Maçın hakemi Ali Şansalan, sakatlanarak yerini maçın dördüncü hakemi olan Yiğit Arslan'a bırakması di.

Galatasarayin  golleri devam etti  Kazımcan Karataş'ın soldan ceza sahasına ortasında Icardi, meşin yuvarlağı kafayla arka direğe aşırttı. Mertens'in bekletmeden yaptığı düzgün vuruşta top filelerle buluştu.

sarı-kırmızılı ekip de son sözü farkı dört 'e çıkaran golü atan Zaha söyledi . Icardi'nin pasıyla topla buluşan ve sol çaprazdan ceza sahasına giren Zaha, açısını düzelterek penaltı noktasının gerisine kadar geldi. Yıldız oyuncu, yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın solundan ağlara gönderdi ve başkada gol olmayınca  Alanya bol golle dönmek zorunda kaldı .

Alanya in artık şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekecek yoksa ateş hattından çıkışı zor olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.