Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor’a Fenerden 1 Puan

Antalyaspor, İsmail Kartal yönetiminde ilk maçına çıkan Fenerbahçe’yi ağırladı Sarı-Lacivertliler, ilk yarıda kaleye şut çekemedi buna karşılık Akrepde, iyi oyun çıkaramadı eğer iyi oynasaydı galip gelmek içten bile değildi. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde, iki takımında henüz kaleye şutu bulunmaması, dikkat çekti çok vasat bir futbol vardı müsabakanın ne tadı nede tuzu vardı taraftar resmen uyudu. Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık için sırt numarası olan 6 dakikada iki takım futbolcuları da oyunu durdurarak alkışlarla anmayı gerçekleşti. Mücadelenin ilk şutu Antalyaspor oyuncusu Fredie'den geldi Kaleci Berke Özer, zayıf topu rahatlıkla kontrol etti. Fredi de çok kötü günündeydi ben buna inananlardanım Fredi ne zaman iyi oynasa Antalyaspor galip geliyor. Antalyaspor'un yeni transferi Admir Mehmedi,   bu maçta oyuna girdi. Tecrübeli oyuncu 17 dakika sahada kaldı ve yeni takımıyla ilk maçına çıkmış oldu zamanla iyi olabilir diye düşünüyorum. Antalyaspor, Mehmedi'yi Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan transfer etmişti. Fenerbahçe ise ilk tehlikeyi şutunu Serdar Dursun'un ayağından yaptı. Müsabakanın ilk yarısıda şutsuz zevksiz kapandı. İkinci yarı Fenerbahçe son ceyrekte serbest vuruş kullandı. Topun başına geçen Jose Sosa, orta yaptı yine hatalı olan Kalecı Boffen yanından geçen   Topa  dokunamayınca top kaleye gitti ve Fenerbahçe bedava dan  golü bulmuş oldu. İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci, Sosa ve Ferdi, golden sonra Ahmet Çalık'ın fotoğrafının basılı olduğu tişörtü açtı. İrfan Can Kahveci, eski takım arkadaşı Ahmet Çalık'ın fotoğrafını öptü. Ama Akrep oyunu bırakmadı ve hemen Doğukan Sinik beraberliği yakaladı muhteşem vuruşu ile Antalyaspor a beraberliği getirdi. Antalyaspor'un daha önde olduğunu bir maçtı galibiyeti hak edebilirdi.  İlk yarıda Antalya radikal değişiklikler yapıp Fredinin yanına Makuriyi alsaydı golü daha rahat bulabilirdik kanar ya içinde öyle Mesut Özil'e performansın çok düşük olmasa oynasa sonuç böyle olmayabilirdi. İki takımıda kutlarım.
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2022 - Pazar

Antalyaspor’a Fenerden 1 Puan

Antalyaspor, İsmail Kartal yönetiminde ilk maçına çıkan Fenerbahçe’yi ağırladı Sarı-Lacivertliler, ilk yarıda kaleye şut çekemedi buna karşılık Akrepde, iyi oyun çıkaramadı eğer iyi oynasaydı galip gelmek içten bile değildi.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde, iki takımında henüz kaleye şutu bulunmaması, dikkat çekti çok vasat bir futbol vardı müsabakanın ne tadı nede tuzu vardı taraftar resmen uyudu. Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık için sırt numarası olan 6 dakikada iki takım futbolcuları da oyunu durdurarak alkışlarla anmayı gerçekleşti.

Mücadelenin ilk şutu Antalyaspor oyuncusu Fredie'den geldi Kaleci Berke Özer, zayıf topu rahatlıkla kontrol etti. Fredi de çok kötü günündeydi ben buna inananlardanım Fredi ne zaman iyi oynasa Antalyaspor galip geliyor. Antalyaspor'un yeni transferi Admir Mehmedi,   bu maçta oyuna girdi. Tecrübeli oyuncu 17 dakika sahada kaldı ve yeni takımıyla ilk maçına çıkmış oldu zamanla iyi olabilir diye düşünüyorum. Antalyaspor, Mehmedi'yi Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan transfer etmişti.

Fenerbahçe ise ilk tehlikeyi şutunu Serdar Dursun'un ayağından yaptı.

Müsabakanın ilk yarısıda şutsuz zevksiz kapandı.

İkinci yarı Fenerbahçe son ceyrekte serbest vuruş kullandı. Topun başına geçen Jose Sosa, orta yaptı yine hatalı olan Kalecı Boffen yanından geçen   Topa  dokunamayınca top kaleye gitti ve Fenerbahçe bedava dan  golü bulmuş oldu.

İsmail Kartal, İrfan Can Kahveci, Sosa ve Ferdi, golden sonra Ahmet Çalık'ın fotoğrafının basılı olduğu tişörtü açtı. İrfan Can Kahveci, eski takım arkadaşı Ahmet Çalık'ın fotoğrafını öptü.

Ama Akrep oyunu bırakmadı ve hemen Doğukan Sinik beraberliği yakaladı muhteşem vuruşu ile Antalyaspor a beraberliği getirdi.

Antalyaspor'un daha önde olduğunu bir maçtı galibiyeti hak edebilirdi.

 İlk yarıda Antalya radikal değişiklikler yapıp Fredinin yanına Makuriyi alsaydı golü daha rahat bulabilirdik kanar ya içinde öyle Mesut Özil'e performansın çok düşük olmasa oynasa sonuç böyle olmayabilirdi.

İki takımıda kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.