Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

Büyükşehir Belediyesi -1’deki Mavi Oda Şaibesi

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “-1’de bulunan meşhur mavi odanın şaibeleri” hakkında. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ne kadar belediyeye hâkim olmaya kalksada bir türlü başaramadı. Yâda başarmak mı? İstemedi Bilinmez. Halen Antalya Büyükşehir Belediyesinde Bir önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel’in Adamları yüksek makamlarda görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Bu konuda Başkan Muhittin Böcek çok zayıf kaldı. Kalmaya da devam ediyor. Gelelim konumuza; Bundan bir ay önce büyükşehir belediyesinin meclis toplantısına bir arkadaşın arabasıyla –1’deki otoparkından girmiştim. Ancak dikkatimi bir oda çekti Güvenliğin tam çaprazın da bulunun bir Mavi Oda Allah Allah belediyenin katlarında o kadar oda varken bu odanın ne işi var diye düşündüm. Meclise çıktım meclis bitimi aynı garajdan çıkarken çok çarpıcı bir şeyler gözümden kaçmadı. Nedir derseniz? Menderes Türel’in zamanındaki Ak partili daire başkanlarının ve bazı yeni atanan daire başkanlarının topluca çıktığını görünce neden bu Mavi oda dedim. Ve bu Mavi oda hakkında kısa bir araştırma yaptım. O zaman birçok şaibeler hakkında ihbarlar, duyumlar gelmeye başladı. Araştırmam sonucu odanın Bir önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel’in sosyal medyacısı olan Batuhan Ü.  ait  olduğunu öğrendim. Batuhan Ü. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Seçimlerde Ak Partiye Çalışmış sonradan nasıl olmuşsa CHP’li olarak karşımıza çıkarak Muhittin Böcek’in sosyal medya danışmanı olarak ortaya çıkmış. Sadece çıksa iyi bana belediyeden gelen bilgilere göre -1’deki Mavi Odanın sahibi Batuhan Ü. Belediyeden şahsına sınırsız bütçe verilmiş o zaman anladım ki! Büyükşehir’in Daire Başkanlarının -1’deki Mavi Odayı neden mesken tuttukları belli olmuş oluyor. Burnumuza haddinden fazla pis kokular ve şaibeler gelmeye başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesinin bütün imkânlarını ve bütçesini istediği gibi kullanan Batuhan Ü’ye Başkan Muhittin Böcek’in ne gebeliği var. Çözmüş değilim. Bir türlü Ak Partili daire başkanlarından kurtulmak istemeyen Başkan Muhittin Böcek nereye koşuyor diye sormak lazım… Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e şunu sormak istiyorum? Belediye basın biriminde personeller varken neden Sosyal Medya Uzmanı olarak bilenen Batuhan Ü. Büyükşehir Belediyesinde hangi makamda Daire Başkanı mı? Müdür mü? Yorum Sizin…
Ekleme Tarihi: 13 Şubat 2022 - Pazar

Büyükşehir Belediyesi -1’deki Mavi Oda Şaibesi

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “-1’de bulunan meşhur mavi odanın şaibeleri” hakkında.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ne kadar belediyeye hâkim olmaya kalksada bir türlü başaramadı.

Yâda başarmak mı?

İstemedi Bilinmez.

Halen Antalya Büyükşehir Belediyesinde Bir önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel’in Adamları yüksek makamlarda görevlerini yapmaya devam ediyorlar.

Bu konuda Başkan Muhittin Böcek çok zayıf kaldı.

Kalmaya da devam ediyor.

Gelelim konumuza;

Bundan bir ay önce büyükşehir belediyesinin meclis toplantısına bir arkadaşın arabasıyla –1’deki otoparkından girmiştim.

Ancak dikkatimi bir oda çekti Güvenliğin tam çaprazın da bulunun bir Mavi Oda Allah Allah belediyenin katlarında o kadar oda varken bu odanın ne işi var diye düşündüm. Meclise çıktım meclis bitimi aynı garajdan çıkarken çok çarpıcı bir şeyler gözümden kaçmadı.

Nedir derseniz?

Menderes Türel’in zamanındaki Ak partili daire başkanlarının ve bazı yeni atanan daire başkanlarının topluca çıktığını görünce neden bu Mavi oda dedim.

Ve bu Mavi oda hakkında kısa bir araştırma yaptım.

O zaman birçok şaibeler hakkında ihbarlar, duyumlar gelmeye başladı.

Araştırmam sonucu odanın Bir önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel’in sosyal medyacısı olan Batuhan Ü.  ait  olduğunu öğrendim.

Batuhan Ü. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Seçimlerde Ak Partiye Çalışmış sonradan nasıl olmuşsa CHP’li olarak karşımıza çıkarak Muhittin Böcek’in sosyal medya danışmanı olarak ortaya çıkmış.

Sadece çıksa iyi bana belediyeden gelen bilgilere göre -1’deki Mavi Odanın sahibi Batuhan Ü. Belediyeden şahsına sınırsız bütçe verilmiş o zaman anladım ki!

Büyükşehir’in Daire Başkanlarının -1’deki Mavi Odayı neden mesken tuttukları belli olmuş oluyor.

Burnumuza haddinden fazla pis kokular ve şaibeler gelmeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin bütün imkânlarını ve bütçesini istediği gibi kullanan Batuhan Ü’ye Başkan Muhittin Böcek’in ne gebeliği var.

Çözmüş değilim.

Bir türlü Ak Partili daire başkanlarından kurtulmak istemeyen Başkan Muhittin Böcek nereye koşuyor diye sormak lazım…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e şunu sormak istiyorum?

Belediye basın biriminde personeller varken neden Sosyal Medya Uzmanı olarak bilenen Batuhan Ü. Büyükşehir Belediyesinde hangi makamda Daire Başkanı mı? Müdür mü?

Yorum Sizin…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.