Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

Muhittin Böcek’e Hasta Yatağında Darbe Girişimi Mi?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hasta yatağında görevinden alma yani darbe girişimi ” hakkında.   Bilindiği gibi her devirde Belediye Başkanının yanınaymış gibi görünüp kuyusunu kazanlar çok olmuştur.   Şimdi de öyle yapmaya çalışan bürokratlar odalarından tek tek çıkmaya başladı.   Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı şu anda hastanede yaşam savaşı veriyor.   Tahminim inşallah iyileşip makamına oturduğunda biz gazetecilere takılacaktır.   Bütün Antalya Siyaseti  biryana bıraktı. Küçüğünden büyüğüne herkes Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için dualar edip temennilerde bulunuyorlar.   Gelelim Muhittin Böcek’in brütüslerine kulağımıza veya sosyal medyadan ulaşan belediye görevlileri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek görevden alınma çalışmaları yapıldığını (Halk Dilinde Bu Darbedir.)   Kendisini bile savunamayan bir Belediye Başkanı için çok güvendiği bürokratlarından bazıları şimdiden darbe pazarlığının içinde yer almaya başladılar.   Whatsapp üzerinden gelen bir mesajda “Geçtiğimiz çarşamba günü, 'Muhittin Böcek öldü' haberlerinin yoğunlaşması üzerine, ASAT binası 6. katında İnsan Kaynakları ve Mali Hizmetler Daire Başkanlıkları tarafından "H’ Başkan olacak, biz yeniden hesap soracağız' diye tatlı dağıtıldığı söylentileri var.   O gün ASAT'ta tatlı dağıtılmış, umarım başka bir nedenledir.”   Ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez ancak ASAT’ın 6.Katında bir şeyler dönmüş Bürokratlar tarafından.   Daha sonra bazı bürokratlar eğlence mekânlarında eğlenirken görüntülenmeleri düşündürücü.   Bizi en çok üzen ise bu belediye bürokratları için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kendi teşkilatına bile ters düşmesidir.      Gelen söylemler arasında yapılan pazarlıkları için bazı belediye bürokratlarına yüklü meblağlar teklif edilmesi. Kim olursa olsun hayatıyla, canıyla cebelleşen bir insan bunun ismi bugün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yarın başka bir isim.   Sizlerden birinin de  olmayacağınız kesin mi?   Hayır Değil!   Bu koltuk hırsı nedir?   Bilinmez Ama!   Bildiğim bir şey var bu halk size o koltuğu yedirmez.   Bazı Belediye Bürokratları oturun yerinizde bol bol dua edin.   Kafanızdan sizin kendi tabirinizle makam değiştirmek halk dilinde ise (Darbe Girişimidir) bu davranışınız….
Ekleme Tarihi: 14 Eylül 2020 - Pazartesi

Muhittin Böcek’e Hasta Yatağında Darbe Girişimi Mi?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hasta yatağında görevinden alma yani darbe girişimi ” hakkında.

 

Bilindiği gibi her devirde Belediye Başkanının yanınaymış gibi görünüp kuyusunu kazanlar çok olmuştur.

 

Şimdi de öyle yapmaya çalışan bürokratlar odalarından tek tek çıkmaya başladı.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı şu anda hastanede yaşam savaşı veriyor.

 

Tahminim inşallah iyileşip makamına oturduğunda biz gazetecilere takılacaktır.

 

Bütün Antalya Siyaseti  biryana bıraktı. Küçüğünden büyüğüne herkes Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için dualar edip temennilerde bulunuyorlar.

 

Gelelim Muhittin Böcek’in brütüslerine kulağımıza veya sosyal medyadan ulaşan belediye görevlileri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek görevden alınma çalışmaları yapıldığını (Halk Dilinde Bu Darbedir.)

 

Kendisini bile savunamayan bir Belediye Başkanı için çok güvendiği bürokratlarından bazıları şimdiden darbe pazarlığının içinde yer almaya başladılar.

 

Whatsapp üzerinden gelen bir mesajda “Geçtiğimiz çarşamba günü, 'Muhittin Böcek öldü' haberlerinin yoğunlaşması üzerine, ASAT binası 6. katında İnsan Kaynakları ve Mali Hizmetler Daire Başkanlıkları tarafından "H’ Başkan olacak, biz yeniden hesap soracağız' diye tatlı dağıtıldığı söylentileri var.

 

O gün ASAT'ta tatlı dağıtılmış, umarım başka bir nedenledir.”

 

Ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez ancak ASAT’ın 6.Katında bir şeyler dönmüş Bürokratlar tarafından.

 

Daha sonra bazı bürokratlar eğlence mekânlarında eğlenirken görüntülenmeleri düşündürücü.

 

Bizi en çok üzen ise bu belediye bürokratları için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kendi teşkilatına bile ters düşmesidir.   

 

Gelen söylemler arasında yapılan pazarlıkları için bazı belediye bürokratlarına yüklü meblağlar teklif edilmesi.

Kim olursa olsun hayatıyla, canıyla cebelleşen bir insan bunun ismi bugün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yarın başka bir isim.

 

Sizlerden birinin de  olmayacağınız kesin mi?

 

Hayır Değil!

 

Bu koltuk hırsı nedir?

 

Bilinmez Ama!

 

Bildiğim bir şey var bu halk size o koltuğu yedirmez.

 

Bazı Belediye Bürokratları oturun yerinizde bol bol dua edin.

 

Kafanızdan sizin kendi tabirinizle makam değiştirmek halk dilinde ise (Darbe Girişimidir) bu davranışınız….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.