Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

İyi Partinin Felaket Tellalcıkları

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi Partinin Felaket Tellalcıkları” hakkında. Bilindiği gibi iyi partinin ilk kurulduğundan bu yana iyi veya kötü İyi Partinin içindeyim. Yeri geldi ağır şekilde hatalarını eleştirdim. Bir türlü düzen tutturamayan bir parti vardı karşımızda. Ama her partilerde olduğu gibi iyi partide de 1 Eylül’de yapılan İyi Parti İl Başkanlığı kongresine kadar makam, yer kapma ve söz sahibi olma savaşı çok vardı. İyi Parti Genel Merkezi neredeyse Antalya’yı siliyordu Çünkü bir türlü kavga ve kargaşa bitmiyordu. İl başkanından bir şey alamayan veya yönlendiremeyenler hemen eline dosyayı alıp Genel merkezde Teşkilat Başkanın kapısında kuyruklar oluşturdular. Bu kuyrukların en yoğunluğu da Ahmet Aydın için yaşandı. Ülkücü ülkücüyü şikâyet eder mi? Derseniz evet eder ve Ülkücü İl başkanı isteyen Ülkücüler ülkücü Ahmet Aydın’ı şikâyet etti. Ahmet Aydın görevden alındı. Fazla uzatmayalım. Öyle veya İl Başkanlığına Mehmet Başaran geldi. Mehmet Başaran gelir gelmez İyi Parti Genel Merkez’i tarafından verilen yetkiyle delege ve ilçe kongrelerini tamamladı. İlçe kongrelerinin hemen akabinde il kongresi yapıldı. İl Kongresi bitti. İyi Parti Genel Merkez Kongresi geldi. 2 ay içinde İyi Parti kongrelerle yatıp kalkıldı. Son kongre de bu hafta sonu bitiyor. Bundan sonra seçilen ilçe başkanları ve il başkanı yönetimlerini oluşturup yol güzergâhlarını çizerler herhalde. Gelelim yazımın ana konusuna Allah aşkına siyaset + MAKAM – SÖZ VE YETKİ SAHİBİ olmak mı? Demek soruyorum. Şimdiden Kaos ve Kargaşa havası yaratmak isteyen felaket Tellalcıkları sahaya inmeye başladı. Öyle veya böyle Sosyal medya da yazıp çizmeye başladı. Gülüyoruz artık. İnsanlar dıdının dıdısı olmuş onu da beğenmemiş sonra orda burada veya sosyal medyada istifalarını açıklamaya başlamışlar. “Demokratik Bir Seçimi Bile Ne Olduğunu Halen Çözemeyen Siyasi Toplumlar Particiliğin Anlamı Makam Peşinde Koşmak Olanlar Partilerinde Yer Bulamazlar” Duyumlara göre Yakında da 200 veya 220 kişi umdukları makamları ve yönetimlerde yer alamayanlar MHP’ye geçecekleri konuşuluyor. Bu geçişlerin hiç garip yönü yoktur. Çünkü MHP’ye geçenler zaten farklı bir partilerden gelmişti. İyi partide Koasla beslenenler aradıklarını bulamayacaklar. Çünkü! Kongreyle gelmiş ve iyi partili delegelerinin seçtiği bir il başkanı var. Başkanın ismi bugün Mehmet Başaran, Yarın Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan, Nihat Kavşut olmayacağının bir garantisi var mı? Siyasette garanticilik yoktur. SİYASET PAZARA KADAR DEĞİL PARTİSİNDE MEZARA KADAR SÜREN BİR SÜREÇTİR. Anlayana…….
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2020 - Cuma

İyi Partinin Felaket Tellalcıkları

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi Partinin Felaket Tellalcıkları” hakkında.

Bilindiği gibi iyi partinin ilk kurulduğundan bu yana iyi veya kötü İyi Partinin içindeyim.

Yeri geldi ağır şekilde hatalarını eleştirdim.

Bir türlü düzen tutturamayan bir parti vardı karşımızda.

Ama her partilerde olduğu gibi iyi partide de 1 Eylül’de yapılan İyi Parti İl Başkanlığı kongresine kadar makam, yer kapma ve söz sahibi olma savaşı çok vardı.

İyi Parti Genel Merkezi neredeyse Antalya’yı siliyordu Çünkü bir türlü kavga ve kargaşa bitmiyordu.

İl başkanından bir şey alamayan veya yönlendiremeyenler hemen eline dosyayı alıp Genel merkezde Teşkilat Başkanın kapısında kuyruklar oluşturdular.

Bu kuyrukların en yoğunluğu da Ahmet Aydın için yaşandı.

Ülkücü ülkücüyü şikâyet eder mi?

Derseniz evet eder ve Ülkücü İl başkanı isteyen Ülkücüler ülkücü Ahmet Aydın’ı şikâyet etti.

Ahmet Aydın görevden alındı.

Fazla uzatmayalım.

Öyle veya İl Başkanlığına Mehmet Başaran geldi.

Mehmet Başaran gelir gelmez İyi Parti Genel Merkez’i tarafından verilen yetkiyle delege ve ilçe kongrelerini tamamladı.

İlçe kongrelerinin hemen akabinde il kongresi yapıldı.

İl Kongresi bitti.

İyi Parti Genel Merkez Kongresi geldi.

2 ay içinde İyi Parti kongrelerle yatıp kalkıldı.

Son kongre de bu hafta sonu bitiyor.

Bundan sonra seçilen ilçe başkanları ve il başkanı yönetimlerini oluşturup yol güzergâhlarını çizerler herhalde.

Gelelim yazımın ana konusuna

Allah aşkına siyaset + MAKAM – SÖZ VE YETKİ SAHİBİ olmak mı?

Demek soruyorum.

Şimdiden Kaos ve Kargaşa havası yaratmak isteyen felaket Tellalcıkları sahaya inmeye başladı.

Öyle veya böyle Sosyal medya da yazıp çizmeye başladı.

Gülüyoruz artık.

İnsanlar dıdının dıdısı olmuş onu da beğenmemiş sonra orda burada veya sosyal medyada istifalarını açıklamaya başlamışlar.

“Demokratik Bir Seçimi Bile Ne Olduğunu Halen Çözemeyen Siyasi Toplumlar Particiliğin Anlamı Makam Peşinde Koşmak Olanlar Partilerinde Yer Bulamazlar”

Duyumlara göre Yakında da 200 veya 220 kişi umdukları makamları ve yönetimlerde yer alamayanlar MHP’ye geçecekleri konuşuluyor.

Bu geçişlerin hiç garip yönü yoktur.

Çünkü MHP’ye geçenler zaten farklı bir partilerden gelmişti.

İyi partide Koasla beslenenler aradıklarını bulamayacaklar.

Çünkü!

Kongreyle gelmiş ve iyi partili delegelerinin seçtiği bir il başkanı var.

Başkanın ismi bugün Mehmet Başaran,

Yarın Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan, Nihat Kavşut olmayacağının bir garantisi var mı?

Siyasette garanticilik yoktur.

SİYASET PAZARA KADAR DEĞİL PARTİSİNDE MEZARA KADAR SÜREN BİR SÜREÇTİR.

Anlayana…….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.