Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Büyük KAOS

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Güç savaşları ” hakkında. Yazımın başlığında yazıldığı gibi Antalya Büyükşehir Belediyesinde Büyük KAOS var. Nedir bu KAOS ’un nedeni? Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sağlığında düzelme başladı ve normal odaya çıkarıldı haberleri Başkan Muhittin Böcek’i sevenleri çok sevindirdi. Kafamıza takılan bir soruyu da sormadan geçemiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in iyileşmesini bırakın Antalya’yı tüm Türkiye takip ediyor ve dualar ediyordur. Ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in normal odaya çıktığına dair hiçbir kare resim veya video paylaşılmadı. Bize gelen haberlerde Yok, çorba içiyor.   Yok yürüyor. Yok konuşuyor. Tamamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i sadece ailesi seviyor da diğer insanlar sevmiyor mu? Da resim veya video paylaşılmıyor. Bunu biz neden ayaklandığını göremiyoruz hadi bizleri yanına almazlar yanına girenler bir kare resim ve video atsın ve paylaşsın. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden üst düzey yetililerinden aldığım bilgiye göre farklı deniliyor? Bu gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görmeye geldi ziyaret ile ilgili bir tane kare resim olmaması düşündürücü. Ayağa kalktığı daha belli olmamış bir Başkan Muhittin Böcek’in yerine vekil atadığı kişiyi E-İmza ille yollamaz odasına çağırır atar ıslak imzasıyla gönderir. Bu olayın altında yatan Yetki ve Güç Savaşı nelerdir? Bu Konuda yetkililerden insanları kandırmak yerine gerçekler neyse açıklamalarını bekliyoruz. Yoksa birileri gerçekleri açıklarsa inananlar hayal kırıklığına uğrar.   ŞİMDİ GELELİM ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’SİNİ KİMLER YÖNETİYOR? Birkaç gündür Antalya Büyükşehir Belediyesi içindeki RANT ve YETKİ SAVAŞI kimlerin hangi hesaplar peşinde olduğu gün yüzüne çıkmaya başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesin deki bazı daire başkanlarının işleri yetkilerini RANT işlerinde kullandığı gün yüzüne çıkmaya başlaması o daire başkanlarını rahatsız etmiş görünüyor. Niye derseniz? Daire başkanları Döşemealtı’nda 3,5 milyona arsaları en Önemlisi Antalya Büyükşehir Belediyesinin Daire Başkanının Isparta Eğirdir’de Kurşun Geçirmez Villası olması Antalya Büyükşehir Belediyesinde Nasıl bir RANT döndüğünün göstergesidir. Bunları cevabını toplumun vicdanına bırakıyoruz. Bu KAOS’un zaferi kim veya kimler olacak zamanla göreceğiz. Hadi hayırlısı….
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2020 - Cuma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Büyük KAOS

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Güç savaşları ” hakkında.

Yazımın başlığında yazıldığı gibi Antalya Büyükşehir Belediyesinde Büyük KAOS var.

Nedir bu KAOS ’un nedeni?

Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sağlığında düzelme başladı ve normal odaya çıkarıldı haberleri Başkan Muhittin Böcek’i sevenleri çok sevindirdi.

Kafamıza takılan bir soruyu da sormadan geçemiyoruz.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in iyileşmesini bırakın Antalya’yı tüm Türkiye takip ediyor ve dualar ediyordur.

Ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in normal odaya çıktığına dair hiçbir kare resim veya video paylaşılmadı.

Bize gelen haberlerde

Yok, çorba içiyor.  

Yok yürüyor.

Yok konuşuyor.

Tamamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i sadece ailesi seviyor da diğer insanlar sevmiyor mu? Da resim veya video paylaşılmıyor.

Bunu biz neden ayaklandığını göremiyoruz hadi bizleri yanına almazlar yanına girenler bir kare resim ve video atsın ve paylaşsın.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden üst düzey yetililerinden aldığım bilgiye göre farklı deniliyor?

Bu gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görmeye geldi ziyaret ile ilgili bir tane kare resim olmaması düşündürücü.

Ayağa kalktığı daha belli olmamış bir Başkan Muhittin Böcek’in yerine vekil atadığı kişiyi E-İmza ille yollamaz odasına çağırır atar ıslak imzasıyla gönderir.

Bu olayın altında yatan Yetki ve Güç Savaşı nelerdir?

Bu Konuda yetkililerden insanları kandırmak yerine gerçekler neyse açıklamalarını bekliyoruz.

Yoksa birileri gerçekleri açıklarsa inananlar hayal kırıklığına uğrar.

 

ŞİMDİ GELELİM ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’SİNİ KİMLER YÖNETİYOR?

Birkaç gündür Antalya Büyükşehir Belediyesi içindeki RANT ve YETKİ SAVAŞI kimlerin hangi hesaplar peşinde olduğu gün yüzüne çıkmaya başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesin deki bazı daire başkanlarının işleri yetkilerini RANT işlerinde kullandığı gün yüzüne çıkmaya başlaması o daire başkanlarını rahatsız etmiş görünüyor.

Niye derseniz?

Daire başkanları Döşemealtı’nda 3,5 milyona arsaları en Önemlisi Antalya Büyükşehir Belediyesinin Daire Başkanının Isparta Eğirdir’de Kurşun Geçirmez Villası olması Antalya Büyükşehir Belediyesinde Nasıl bir RANT döndüğünün göstergesidir.

Bunları cevabını toplumun vicdanına bırakıyoruz.

Bu KAOS’un zaferi kim veya kimler olacak zamanla göreceğiz.

Hadi hayırlısı….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.