Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu “Sahte Tayyipçiler” hakkında...
Bilindiği gibi bazı oluşumlar ve STK’lar türedi hep de Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın desteklediğini lanse ediliyor. Bunlardan biride Antalya’da da açılan Diriliş Başkanları adı altında ne üdüğü belli olmayan STK’dir. Duyumlarımıza göre Antalya’da dernek onayı alındığı bile net olmayan Diriliş Başkanlığı sözde teşkilat kurmaya başlamış. STK sözde 81 ilde yurt dışında teşkilatlanmış gibi görünüp insanların milli ve manevi değerleriyle oyun oynuyorlar.
Aklımıza Osmanlı Ocakları geldi. Osmanlı Ocaklarından ayrılan gelen hemen biz reise destek vermek için kurulduk demeye başlıyor.
Sanki Erdoğan’ın böyle bir oluşuma ihtiyacı varmış gibi herkes bir yol tutturmuş gidiyor. Bu oluşum Antalya’da olduğunu biliyoruz ama ancak kendilerini Ak Parti il başkanlığından kendilerini yüksek göstererek kendilerinin Tayyip Erdoğan kurmuş da bütün STK’lardan yüksek lanse ediyorlar.
Görüştüğümüz üst düzey AK Partili yetkililerin Diriliş Başkanlığının ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la nede AK Parti ile hiçbir şekilde bağlarının olmadığını Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu durumdan da rahatsız olduğunu belirttiler.
Görünen şu ki!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını kullanarak ne Ocak nede Sahte Tayipçiler biter.
