Fatma ŞAHİN
Köşe Yazarı
Fatma ŞAHİN
 

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Bugün biz gazetecilerin bayramıymış, teşekkür ederiz Bugün unutulmadık Sosyal Medya aracılığı ile bayramımız kutlanıyor, siyasetçilerimiz bizim için özgürlük naraları atıyor. Ben bu mesleği okumadım, eşimle beraber çalışırken 8 senedir bu camianın içindeyim, yani yaşarken öğrendim.  Buda ilk köşe yazım… Bu mesleğe ilk başladığımda bende basın özgür, tarafsız, cesur bir mecra olmalı diye düşünüyordum. Öylede bir mecra ama siyasetçilerin Günah Keçisi gibi gördükleri bugün A Partisindeki yanlışı yazınca A Partisi tarafından yandaş, yalancı, iftiracı B P tarafından cesur hatta kahraman ilan edilmiş. Ama gelgelelim B Partisindeki kahramanlığı B Partisinin yanlışı yazana kadar devam sonra sana cesur doğruları yazıyor, diyenler birde bakmışsın sana yalancı, hatta en çirkin yakıştırma paralı gazeteci demişler. Yani hani denilen gibi siyasetçilerin gözünde yandaş, nemacı, yalancı, iftiracı diye bahsettikleri bizler için özgürlük isteyecek kadar da sahte bir düzen. Onları vicdanlarıyla baş başa bırakalım belki bir gün şapkayı öne alıp düşünürler. Basın siyaset için değil halk için özgürdür. Özgür kalacaktır. Hiç kimsenin yandaşı değildir. Evine ekmek götürmek zorunda olan ve vicdanıyla kalem tutan yanlışları dürüstçe yazmaya devam edecektir. Bu yolda mahkemeler caydırıcı olmayacaktır. Biz özgürüz ama siyasetçiler dedi diye değil, vicdanlarımızla özgürüz…
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Bugün biz gazetecilerin bayramıymış, teşekkür ederiz

Bugün unutulmadık Sosyal Medya aracılığı ile bayramımız kutlanıyor, siyasetçilerimiz bizim için özgürlük naraları atıyor.

Ben bu mesleği okumadım, eşimle beraber çalışırken 8 senedir bu camianın içindeyim, yani yaşarken öğrendim.  Buda ilk köşe yazım…

Bu mesleğe ilk başladığımda bende basın özgür, tarafsız, cesur bir mecra olmalı diye düşünüyordum. Öylede bir mecra ama siyasetçilerin Günah Keçisi gibi gördükleri bugün A Partisindeki yanlışı yazınca A Partisi tarafından yandaş, yalancı, iftiracı B P tarafından cesur hatta kahraman ilan edilmiş.

Ama gelgelelim B Partisindeki kahramanlığı B Partisinin yanlışı yazana kadar devam sonra sana cesur doğruları yazıyor, diyenler birde bakmışsın sana yalancı, hatta en çirkin yakıştırma paralı gazeteci demişler.

Yani hani denilen gibi siyasetçilerin gözünde yandaş, nemacı, yalancı, iftiracı diye bahsettikleri bizler için özgürlük isteyecek kadar da sahte bir düzen.

Onları vicdanlarıyla baş başa bırakalım belki bir gün şapkayı öne alıp düşünürler.

Basın siyaset için değil halk için özgürdür.

Özgür kalacaktır.

Hiç kimsenin yandaşı değildir.

Evine ekmek götürmek zorunda olan ve vicdanıyla kalem tutan yanlışları dürüstçe yazmaya devam edecektir. Bu yolda mahkemeler caydırıcı olmayacaktır.

Biz özgürüz ama siyasetçiler dedi diye değil, vicdanlarımızla özgürüz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.